SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır TBMM Grup Yönetimine Girdi

0
Güncellendi - 2019-02-28 00:49:45
Çakır TBMM Grup Yönetimine Girdi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AKP’nin TBMM Grup Başkanlığı Yönetim Kurulu asil üyeliğine atandı.

Ahmet Çakır’ın yeni görevini kutlayanlardan biri de AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı oldu. Kahtalı, sosyal medya hesabı facebookta “AK Parti Grup Başkanlığı Grup Yönetim Kurulu asil üyeliğine atanan Malatya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çakır’ı tebrik ediyor, kendisine yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” diye yazdı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • mlx (5 yıl önce)
    22 Nisan 2013 tarihinde Belediye hizmet binası Beydağı toplantı salonunda belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyon Başkanı Alican Bozkurt’un başkanlığında gerçekleşen 10 adet trambüs alımının yapılacağı ihaleye Bozankaya adlı firma tarafından 19 milyon 784 bin 930 Euro teklif verdi. İhaleye giren İndeks firması ise teklifini boş olarak attı. İhalenin Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ihale komisyonu tarafından ihale onaylandı. Konuyla ilgili olarak Belediye tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması kamuoyunun tepkisine neden oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (5 yıl önce)
    Malatya vekilleri içinde en kral ikili Çakır ve Kahtalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • SEMİH (5 yıl önce)
    aklanan adamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (5 yıl önce)
    Hani Çakır için şöyle-böyle diyorlardı. Adam taa AKP'de Yerel Yönetim Başkanı olmuş. Bak Kahtalı'da tebrik ediyor. En kısa zamanda Öznur Hanımın Çakır'ı tebrik ederken çekilen fotoğrafını da yayımlarsanız sevinirim. Tamam olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail (5 yıl önce)
    Ahmet Başkan Belediye Başkanlığı süresince gerek merkezde gerekse de ilçelerde çok güzel hizmetler yaptı. Fakat kendisinin mütevazi bir kişiliği olduğundan hiç bir zaman reklama ve şova önem vermedi ve yapması gerekenleri asli görev ve hizmet olarak gördüğü kanaati şehirde birçok insanın dilinde. Her ne kadar anlatmasa da anlattırmasa da demek gören görüyor. Aslında onun gayretini, çalışkanlığını ve dürüstlüğünü bilen Malatya'da sessiz bir çoğunluk var. Şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ben şahsım adına teşekkür ediyorum. Demek ki bazen bakan gözler görmek istemese de, yukarıdan görenler var ve adama 1 yılda 3. görev tevdi edildi. Rabbim böyle dürüst insanların, dava adamlarının yolunu açık eylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • nasıl unuturuz ahmet başkanın hizmetlerini.bak cebrail sana bir örnek vereyim.hani şu trambüs ihalesi vardı vakti zamanın birinde,euro ile yapılmıştı.bilmem hatırladınmı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozo (5 yıl önce)
    Belediye başkanı görevini hakkıyla yaptın büyük başkan, sıra Meclis’te Malatya için çalışmak var , Yolun açık olsun Büyük Başkan ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet Seba (5 yıl önce)
    Makam peşinde koşmadı ama verilen her makamın hakkını verdi. Tebrikler Ahmet Çakır vekilimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa (5 yıl önce)
    Kendisine verilen her görevi layığıyla yerine getiren Malatyamızın gururu Çakır Başkanı tebrik ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (5 yıl önce)
    Ahmet çakıra başarılar dilerim... Malatyalı olarak kıymet bilemedik, ankarada adamı görevden göreve atıyorlar ne diyebilirim ki... yolun açık olsun Kahraman Çakır...
    0
    0
    Yanıtla