SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır, "Trafik Daha Düzenli Olacak"

0
Güncellendi - 2017-05-22 17:17:43
Çakır,
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, İpekçi Caddesi'nde yapılan çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı öğrenildi.  tamamladı. MASKİ başta olmak üzere birçok kurumun altyapı çalışmalarını tamamladığı 1.5 kilometre uzunluğundaki cadde, sıcak asfalt ile kaplanarak ulaşıma açıldı. İpekçi Caddesine bağlanan ara sokakları da asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında caddede kaldırım, cep otopark, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları da yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İ“ Caddemiz Turan Emeksiz Caddesini, Zapçıoğlu Caddesine bağlayan önemli bir arter. Doğu batı istikametinde tek yön olan caddemiz birkaç rötuş dışında her şeyi yapıldı. Araç ve yaya trafiği burada daha düzenli olacak. Yaşam kalitesini artırmak adına birçok noktada prestij cadde projelerimiz devam ediyor. Bu projelerimizden biri olan İpekçi Caddemizi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen bütün ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Bilal yiğit (6 yıl önce)
    Dilek yolu bikacgun çalışıyorlar bir ay ara sitepze tarla gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal yiğit (6 yıl önce)
    Ara sokaklar ve çevre yolu altı rezalet çoğu sokakta kaldırım yok okul yolu olmasına rağmen şu birikintisinden yayalar mağdur çalışma yapılan yola geri gelinmiyor varsa yoksa fahri kayahan tecde yüz akı Bulvarı sanki vergiyi tek onlar ödüyor Sıkıysa oraları eş geri dönüp yapma yemez yemez yerler adamı asfalt dökülen yer 3 gün sonra eşiliyor kilit taşı yapmış çok geçmeden sökülmüş uyuyun millet rezil olmuş kimin umrunda
    0
    0
    Yanıtla
  • derya (6 yıl önce)
    evim ve işim arası 3 dk iken trafiğin düzene girmesiyle 20 dakikaya çıktı, bir de düştüğüm çukurlar cabası. beydağı devlet hastanesinin özalpere çıkan yolunda rahat 5 adet delik var.ayrıca yeni devlet hastanesi alt tarafı yolu her yağmurda göl oluyor. 2 şeritli yol tek şeride düşüyor.yeni bir yolun bu hale gelmesi içler acısı. harcanan paralar ile düzgün işler yapılmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turko (6 yıl önce)
    Şu şehre Adam gibi Yatırım yok...Ve belediyecilik anca medya pofpoflamasi boş
    0
    0
    Yanıtla
  • HIDIR (6 yıl önce)
    Sayın başkan Malatya'nın her tarafını delik deşik ettiniz ancak tamir işi halen bekliyor.Özellikle Çöşnük kavşağının orda çevre yoluna paralel giden ve her dün onlarca otobüsünüzün gittiği yolun hali içler acısı.Araçlarımızla yolda giderken bayağı sıkıntı yaşıyoruz.Yağmurlu havalarda oluşan su birikintileri yayalar için felaket.Tabi bu arada ıslattığımız vatandaşlar hem bizim hemde sizin hatırını bayağı soruyorlar haberiniz olsun.Tamiri Büyükşehir mi Battalgazi Belediyesi mi kim yapacaksa bir an evvel yapsın.Yoksa sülalede sağlam kişi kalmayacak haberiniz olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (6 yıl önce)
    inş 2-3 yıl sonra aynı kareleri görürüz yine
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    bu caddenin umarım alt yapısı bitmiştir sayın çakır burayı prestij caddesi yaparkende alt yapısı bitti diye fotoğraflandırmıştınız maalesef arada 2yıl geçmeden yeniden alt yapıdan dolayı tadilat yapıldı buhale geldi inşallah bizim caddelerimizede sıra gelir ipekçi caddesinin bir daha alt yapısı değiştirlmezse
    0
    0
    Yanıtla
  • sibel (6 yıl önce)
    Daha düzenli derken, düzenliymiş gibi ...
    0
    0
    Yanıtla