SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır : 'Umutluyum'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatya Spor'dan umutlu olduğunu söyledi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı açıklamada, Yeni Malatya Spor'un geleceğinin iyi olacağına inandığını belirterek, "Gerçekten kabiliyetli, yetenekli ve becerikli futbolcularımız var. Ama uyum noktasında henüz yeniler. Çünkü transferlerin birçoğu kampın son döneminde yapıldı. Buda futbolcuların yeteri kadar birlikte maç oynamamalarına neden oldu. Bunun getirdiği bir dezavantaj var. ben inanıyorum ki, 3-4 maç sonrası, maç yaptıkça takım daha güçlü ve daha dinamik olacaktır. Hedefimiz baştan beri söylediğimiz gibi bir üst lige çıkabilmek. Şuanda da sağlam bir takım iskeleti oluştu. İnşallah buda başarıyı beraberinde getirecektir. Tabi bura da niyetlerde önemli. Ben niyetlerin düzgün olduğunu görüyorum. Arkadaşlarımızın iyi niyetle büyük bir gayret gösterdiklerini görüyoruz. Mutlaka başarı da gelecektir. Burada tüm Malatyalıların takımlarına sahip çıkmasını, bütün spor camiasının, spor basınının buna sahip çıkmasını ve destek gönülden istiyorum. Buda başarıya büyük bir katkı sağlayacaktır" dedi.

Ligin 3. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak olan Turgutluspor maçına da değinen Çakır, "Ben büyük ihtimalle galip geleceğimize inanıyorum. En az 2 fark olsun istiyoruz. Takımın biraz daha kendine güveni açısından bu maçtan mutlaka galibiyet bekliyoruz" diye konuştu.

"GİDERLERİN BELEDİYE'YE ENDEKSLENMESİNİ ÇOK DOĞRU BULMUYORUM"

Çakır, Malatyaspor'unda durumuna değinerek, "Malatyaspor'unda başarılı olmasını gönülden arzu ediyoruz. Malatya'da 2 takımın mücadele etmesini lüks olarak görmüyorum. Burada sadece gelir noktasında bir şey oluşturulmadığı sürece sıkıntının devam edeceğini görüyorum. Eğer yönetim giderleri karşılayabilecek bir güçte olmazsa bu sıkıntıyı artıracaktır. Bu her iki takım içinde geçerli. Tamamen giderlerin belediyeye endekslenmesi, beklentilerinde bu yönde olmasını çok doğru bulmuyorum. Şu bir gerçek ki, her geçen yıl takımların gelirleri arttırılıyor. Bu vesileyle de eğer takımlar iyi yönetilirse ciddi bir kaynağa ihtiyaç kalmadan kendilerini idame ettirebilirler. Buda tamamen iyi niyetli ve iyi bir yönetimle gerçekleşebilir. Bu açıdan da ben kendi ayakları üzerinde duran, iyi bir yönetim oluşturulursa dış kaynağa da o kadar az ihtiyaç duyulacak bir gerçektir. Bunun içinde Malatyaspor'un da geçmişten gelen borçlarının aşırı olması Malatyaspor'u sıkıntıya sokuyor. Dolayısıyla bu olumsuzluğu var. Ben iki takımımıza da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız