SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır; "Yarısını Tamamladık"

0
Güncellendi - 2016-05-02 11:07:14
Çakır;
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fahri Kayahan Bulvarı’ndaki değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları sürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalar ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “3 kilometre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki caddemizde geceli gündüzlü çalışıyoruz. Düzenleme çalışmalarında bulvarımızın yarısını tamamladık. Diğer yarısında çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde kanal projesine başlayacağız. Kanal projemiz bulvarımızın çehresini değiştireceği gibi, Malatya’ya güzel görsellik katacak. Ekiplerimizin büyük kısmı burada çalışıyor. Bulvarımıza çıkan 5 sokağımızda düzenleme çalışmaları tamamlandı. Buradaki çalışmalarımızda özel ekipman ve iş makineleri kullanıyoruz. Bisiklet yollarını küçük finişer makinesiyle yaptık. Bulvarımız üzerinde bulunan ve yine Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan yeni Nikah Sarayı’nda da çevre düzenleme işi yapılıyor. Malatya’da gittiğimiz her yerde başta Fahri Kayahan Bulvarı olmak üzere diğer projelerimizle ilgili çok olumlu tepkiler aldık. Bize desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi; “Büyükşehir Belediyesi bulvar üzerinde 120 cm. genişliğinde bisiklet yolları, 280 cm yaya yürüyüş yolları, yolun her iki tarafında 2 metre genişliğinde araç otopark yapma çalışmalarına da yoğun bir şekilde devam ediyor. Projenin ikinci etabında ise bulvarın ortasından 3,5 metre genişliğinde kanal projesinin yapımına başlanacak. Bulvar boyunca ayrıca 800 adet ağaç, 400’de aydınlatma direği yerleştiriliyor.”

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Cahit (7 yıl önce)
    Mıhlıdut Mazi Sokak ve üst taraftaki Tecde yolu çok karanlık, hız kesici yok. Gündüz neyse akşam 7'den sonra millet aracının hız testini yapıyor resmen.. Emniyette trafikten okuyan varsa hep aynı yerlere radar koyacağınıza sadece 1 hafta Mıhlıdut Mazi Sokak'a radar koyun lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER (7 yıl önce)
    Bu belediye de hesaptan anlayan bir Allah kulu yok mu? 2 km uzunluğunda ki Fahri Kayahan bulvarı ne zaman 3 km çıktı sanki ellerinde bir halat var kafalarına göre çekip uzatıyorlar ne zaman uzadı biz mi görmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • aslan (7 yıl önce)
    Geceli gündüzlü çalışmaymış ne demezsin! Cumhurbaşkanın geleceği yaklaştığı için çalışmalar 4-5 kat arttı haftalardır kan kusturdunuz fahri kayahan esnafına ve buradaki sakinlere yazık sürekli aynı taktik...
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    helal sana başgan.yine seni seçeriz.hani biraz sitem eder de kızarız.ama yine seni seçeriz.çünkü biz çok,.kızarız ama sandıkta ya CHP çıkarsa diye yine sana oy veririz.sen de bizi iyi hizmetler yaparsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    BU GÜN ÇARŞI İÇİNDEKİ TRAFİK ÇİZGİLERİ TEMİZLENİYOR. DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE KADAR TOZ BULUTUNU KENDİ HALKINA YUTTURAN BİR BAŞKANA RASTLAYAMAZSINIZ. BU BECERİN L E NE KADAR ÖVÜNSEN AZDIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (7 yıl önce)
    Sayın başkan battalgazi yolunu niye görmüyosunuz. Buraya kanalboyu olmaz mı birazda yatırımları bu tarafa getirin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (7 yıl önce)
    Kelaynak kusuna donen Kanalboyundan nehaber ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail44 (7 yıl önce)
    sayın başkanım; kanalboyunda esnaf kan ağlıyor mahalle sakinleri perişan. keşke önce bir yeri bitirip sonra yeni inşaata başlasanız. istanbula 3. köprü yapıldı kanalboyu hala inşaat. çalışanlar memur gibi sabah 8 akşam 5 :)
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (7 yıl önce)
    mıhlıdut caddesi çok tehlikeli bir hal aldı.lütfen bu cadde de ki çalışmalarada biran önce başlansa iyi olur..zira karşıdan karşıya bile geçemez olduk.araçlar burada çok süratli geçiyor.kaldırım yok hız kesici yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    Bu kadar çalışma azminiz vardı da 1 yıldır neden bu kadar hızlı çalışılmadı illa birileri gelecekte mi çalışasınız malatya halkının değeri hiç mi yok !,...
    0
    0
    Yanıtla