SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır Yeşilyurt Belediyesi'nde

0
Güncellendi - 2017-10-26 01:34:52
Çakır Yeşilyurt Belediyesi'nde
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki Yeni Hizmet Binalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat önderliğinde kısa zamanda gerçekleşen hizmetler, yatırımlar ve geleceğe yönelik hazırlanan projeler kentimizin gelişimine ivme kazandırıyor. Yeni Hizmet Binalarının şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZI AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeni Hizmet Binaları hakkında detaylı bilgiler aktardığı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Her geçen gün gelişen ve büyüyen Malatya’mıza Büyükşehir Belediyesi çatısı altında ilçe belediyeleri olarak güzel hizmetler sunmak adına çalışıyoruz.  Yeni Hizmet Binamızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“YEŞİLYURT BELEDİYESİ KISA ZAMANDA FAYDALI HİZMETLERİ HALKIMIZLA BULUŞTURDU”

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binalarının Malatya ve Yeşilyurt İlçesine hayırlı olmasını temenni eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Malatya’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasından sonra kurulan Yeşilyurt Belediyesinin idari yapılanma, alt ve üst yapı hizmetleri başta olmak üzere fiziki yapılanmasını kısa sürede gerçekleştirmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Başkanımız ve ekibi bu dönemi başarıyla geçirdiler, üstün gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bir yandan hizmet akışı devam ederken diğer taraftan idari ve fiziki yapılanmanın uygun hale getirilmesi şehrimizin gelişimi açısından önem arz ediyor” dedi.

“YEŞİLYURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNALARI HAYIRLI OLSUN”

Malatya’yı yaşam standardı yüksek, modern bir yapıya kavuşturmak adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, “Kıymetli hemşerilerimizin daha sağlıklı ve daha güzel, yaşanabilir bir şehirde hayatını sürdürmesi için bizlere çok büyük görevler düşüyor. Başta şahsımız olmak üzere Yeni Hizmet Binalarında çalışan bütün ekiplerin temel amacı; Malatya’ya en güzel hizmetleri sunmak, bütün alanlarda kalkındırmak ve gelişmesini sağlamaktır.  Yeşilyurt Belediyesi de bu anlamda faydalı projelerini ve hizmetlerini hemşerilerimize ulaştırıyor. Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat önderliğinde kentimize ve ilçemize verimli, kalıcı ve güzel hizmetler sunuluyor. MAŞTİ karşısında faaliyete sunulan Yeni Hizmet Binalarımızın ana arter ile MAŞTİ ile Tecde arasında yeni açılan 50 metrelik yol üzerinde olması ulaşımı rahatlatacak. Daha kolay bir ulaşım imkânının sağlanması hizmetlerinde daha hızlı ve akıcı olmasını sağlayacaktır. Hizmet Binalarının iç ve dış mimari yapısı, tasarımı ve hizmet alanlarının niteliği şehrimize ve ilçemize yakışan seviyededir. Çok az bir masrafla hizmete sunulan Yeni Hizmet Binalarında çok güzel, verimli hizmetlerin halkımızla buluşacağına inanıyorum. Yeşilyurt Belediyesinin çok güzel idari binalara kavuşmasında büyük emek sarf eden Belediye Başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN POLAT, YENİ PROJELER HAKKINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIR’A BİLGİLER AKTARDI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan yeni projeler hakkında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sunum yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın ziyaretinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM ile Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürlerinin yanı sıra Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri’ de hazır bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • halil (6 yıl önce)
    sayın başkan birde Yeşilyurt belediyesi yanında açılması yılan hikayesine dönen 50 mt lik karanlık yüzakı bulvarını göreydiniz iyiydi. orayı Yeşilyurt belediyesi görmüyor uzak sanırım.
    0
    0
    Yanıtla