SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır YMS'ye Moral Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:05
Çakır YMS'ye Moral Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Hatayspor ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 

Konya Anadolu Selçukluspor’u son 5 dakikada bulduğu gollerle 2-1 yenen Yeni Malatyaspor, ligin 13. haftasında ligin lideri Hatayspor’a konuk olacak. Konya Anadolu Selçukluspor maçı sonrası bir günlük izne ayrılan futbolcular, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Hatayspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, tam sahada yapılan istasyon çalışmasıyla sona erdi.

ÇAKIR, MORAL ZİYARETİNDE BULUNDU

Malatya Belediye Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret etti. Önce yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Özcan Kızıltan ile bir görüşme yapan Çakır, daha sonra futbolcularla bir araya geldi.

Takımın durumuyla ilgili teknik direktör Özcan Kızıltan’dan bilgiler alan Çakır, futbolcularla da konuştu. Çakır, “Biz sizleri çok sık ziyarete gelemiyoruz ama yakinen takip ediyoruz. Son haftadaki maçlarınız oldukça heyecanlı geçiyor. Son dakikalarda galip gelebilmek, yenikken başarıya ulaşmak iyi bir kadronun olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla takımın iyi yolda olduğunu gösteriyor. Ben Hatayspor maçında sizlere başarılar diliyorum. İnşallah o zorlu deplasmandan istediğimiz sonuçla dönersiniz” dedi.

Takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bizde burada bir yola baş koyduk. Hem teknik heyet hem de futbolcular olarak çok güzel bir birlik ve beraberliğimiz var. İyi yolda ilerlediğimizi düşünüyorum. Hepimizin düşüncesi ve inancı şampiyonluk. Bunun için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Kaleci Vedat Kapurtu ise, takım olarak kendilerine verilen emeği boşa çıkartmayacaklarını kaydederek, “Gerçekten çok güzel bir ekip oluşturuldu. Çok güzel bir takım ruhumuz var. İki haftadır da son dakikada kazanıyoruz. Kazanmayı son saniyeye kadar istiyoruz ve kazanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Arkadaşlarımızı moral olsun diye ziyaret etmek istedik. Dolayısıyla son haftalarda takım başarılı gidiyor. Gerçekten çekişmeli maçlar oynuyorlar. Çok zorlu maçlar oluyor. Yeni Malatyaspor ligin en iyi takımlarından birisi. Bu sezon iyi bir kadro oluşturuldu. Bu anlamda teknik heyetimizi oldukça başarılı. Yönetimimizde fedakar bir şekilde çalışıyor. Dolayısıyla sahada da heyecanlı maçlar yaşıyoruz. Son dakikalarda aldığımız, mağlubiyetler, galibiyetler ve son dakikalarda aldığımız galibiyetler, takımın diri ve sonucu değiştirebilecek futbolcularımızın olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla bu sezon hedefe çok yaklaştık. Şampiyonluğa oynayan 3-4 takım var. Hepsi de birbirine denk takımlar. Bu anlamda futbolcularımızın moral ve motivasyonları çok çok önemli. Bunun için şehrimizde buna sahip çıkmalı. Herkesin takıma destek olması gerekiyor. Moral bozucu tutum ve davranıştan ziyade, takıma moral vermek lazım. Bizde teknik heyetimizi ziyaret edip, takıma moral vermek amacıyla geldik” dedi.

Çakır, Hatayspor maçı öncesi takıma başarılar dileyerek, “Önümüzde çok önemli bir maç var. Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bizden 1 puan öndeler. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. İnşallah o maçı alırsak, bizim için dönüm noktası olacak. Bizim için her maç önemli. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Lig maçlarının hepsi play-off maçları gibi heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Stresi yüksek ama bir o kadar da zevkli oluyor. Stadın dolması ve gösterilen ilgiden de bu belli oluyor. Takımımıza başarılar diliyoruz. Kamuoyundan da Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmasını özellikle bekliyorum. Takımımızın başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bizleri ve Malatya’yı sevindirirler” şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Malatya’da son 4 yılda futbol severler adına futbol heyecanını ayakta tutan, stresli ya da stressiz futbol olayını hakikaten ilimizde zinde tutmaya çalışan bir anlayış ve kurum olarak Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi var. Bu açıdan da futbol severler adına Sayın Başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Dolayısıyla her ne kadar Malatya şehri ve bizler arzu ettiğimiz seviyeyi yakalayamasak da, en azından futbol adına Malatya’da profesyonel ligde bir takımımız var. Ve bu takıma hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Geçen yıl play-offtan döndük. Bu yıl daha iyi başladığımızı düşünüyorum. Hata ve eksikler futbolun içerisinde her zaman olacaktır. Sabırlı davranacağız. Birbirimize hoşgörüyle yaklaşacağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan süreci sonuna kadar takip edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız