SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çakır'a Güvenimiz Tam"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:41:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci başkanlığındaki parti heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cuma günü gerçekleşen ziyarete, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci, milletvekili Öznur Çalık, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ile il, ilçe ve kadın kolları yöneticileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan İl Başkanı Bülent Tüfenkci, yorucu bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, geçmiş 5 yılda Malatya’ya önemli hizmetler yapan Ahmet Çakır’ın tekrar seçilmesinin parti teşkilatı için büyük bir onur, Malatya için de büyük bir şans olduğunu söyledi. 

Başkan Çakır’ın merkezin yanı sıra ilçe ve köylerin sorunlarını yakından bildiğini kaydeden Tüfenkci, “Malatyalı hemşerilerimiz bir kez daha teşkilatlarımıza Sayın Ahmet Çakır’a ve diğer kazanan başkanlarımıza görev verdiler. Bu sorumluluğun bilinciyle, Malatya için gereğini yapacağı noktasında Sayın Ahmet Çakır’a güvenimiz tamdır. Biliyoruz ki ekibiyle birlikte 5 yıl boyunca Malatya’nın kalkınmasında, gelişmesinde, değişmesinde büyük rol oynayacaklardır. Artık sadece Malatya merkez değil, Pütürge’den, Darende’ye, Doğanşehir’den, Hekimhan’a kadar geniş bir coğrafyada hizmet üreteceklerine inanıyoruz. İşleri kolay değil ama geçmişteki deneyimi, ekibi ve teşkilatımızla yapacağı uyumlu çalışmalarıyla bu yükün altından kalkacağına inanıyoruz. Biz AK Parti teşkilatları olarak dün olduğu gibi bugün de milletle belediyemiz arasında, hükümetimiz arasında köprü olmayı, görmüş olduğumuz aksaklıkları kendilerine bildirmeyi görev olarak sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki 2023 hedefini Malatya olarak tutturacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan seçimlerin Malatya’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni eden Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise önemli ve uzun geçen seçim sürecinde uluslar arası alanda herkesin gözünün Türkiye’nin üzerinde olduğunu söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın 2009 yılından itibaren Malatya’nın çehresini değiştiren çok önemli projelere imza attığını kaydeden Çalık, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:  

“Değerli belediye başkanımız şimdi Büyükşehir belediye başkanı olarak tarihe geçti ve Malatya’nın ilk Büyükşehir belediye başkanı oldu. Bizler için çok büyük bir onur. Malatya Büyükşehir olurken belediye başkanımızın çok ciddi katkısı oldu. Yasayı biz çıkardık ama yasayı çıkarabilmek için özellikle nüfusun 750 bin kriterinin olduğu bir dönemde nüfusun 750 bine çıkması için çok ciddi çaba sarf etti. Bunu asla kimsenin gözden kaçırmaması gerekir. 750 bin nüfusa kavuşmak her ile nasip olmadı. 

Büyükşehire büyük projeler yakışır. Baraj yolu, sahil yolu, Horata Vadisi projeleri bunlardan sadece birkaç tanesi. Sayın Ahmet Çakır’a görevinde başarılar dilerken il başkanım nezdinde teşkilatımızı da kutluyorum.” 

Ziyaretten dolayı AKP heyetine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, seçimlerde alınan başarıda parti teşkilatının emeğinin çok fazla olduğunu belirterek, “Malatya halkı büyük bir teveccühle yüzde 62’lik bir oy oranıyla bizi tekrar göreve getirdi. Bizim bu sorumluluğun bilinciyle bu dönemde daha çok çalışmamız daha güzel hizmetler üretmemiz boynumuzun borcu. Dolayısıyla verilen her desteğe hizmet üreterek teşekkür etmemiz gerekiyor. Bunun için de Büyükşehir Malatya’nın her alanına hakim olacak bir şekilde yapılanması için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hem sahada belediyemizin hizmetlerini götürecek şubelerimizi, temsilciliklerimizi oluşturuyoruz,  hem de üst kademe yönetimden, görev dağılımına kadar bütün çalışmalarımızı önümüzdeki birkaç gün içerisinde tamamlamış olacağız” dedi.

Büyükşehir sorumluluğunun daha farklı olduğunu belirten Başkan Çakır, bu süreçte Malatya’nın ilçe ve mahalleleriyle birlikte daha sağlıklı büyümesi için projeler geliştirdiklerini söyledi. 

Halkın vermiş olduğu göreve layık olmaya çalışacaklarını kaydeden Çakır, “Bu bir ekip işi, takım işi. Milletvekillerimizin, teşkilatımızın desteğiyle, kurumlar arasında diyalog ve iş birliği çok önemli. Buna geçtiğimiz dönemde çok dikkat ettik. Bu dönemde de aynı titizlikle istişarelerimizi sürdürerek Malatya’ya sizlerin de desteğiyle güzel hizmetleri getireceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret anısına İl Başkanı Bülent Tüfenkci, milletvekili Öznur Çalık ile Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt’a kayısı kristali hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız