SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Karşılama

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:43
Çakır'a Karşılama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı Ankara dönüşünde tebrik etmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte büyükşehir statüsü kazanacak Malatya için belediye başkan adayı olarak Ahmet Çakır’ın ismini dün Ankara’da açıklamıştı.

Malatya-Ankara karayolu Tavşantepe mevkiine bekleyen vatandaşlar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır’ı tebrik etmek istedi. Tebrik etmek isteyenlerin sayısı fazla olunca izdiham yaşanırken, trafikte aksamalar oldu.

Çakır'la aynı araçla Ankara'dan gelen ve karşılayan kalabalığa hitap eden AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Bu bir başlangıç. İnşallah bunun sonunu da 30 Mart akşamı göstereceğiz. Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimi kazanacağız. AK Parti’nin en fazla oy aldığı dönemi yaşatacağız” dedi.

Malatya’nın ilerlemesi için çok çalışacağını ifade eden Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “30 Mart’a kadar gitmedik yer bırakmayacağız. Halkımızı dinleyeceğiz. Bizden ne istiyorlarsa birlikte hizmet yapacağız. Trafik kilitlendi. Özür dileriz. İnsanlarımıza daha fazla sıkıntı vermeden konuşmamı bitiriyorum.”dedi.

Çakır’ın konvoyu daha sonra İnönü Caddesi üzerinden AKP İl Merkezi’ne geçti.

Bu arada, Çakır'ın gelişi öncesi, çok sayıda vatandaşa SMS gönderilerek, Çakır için Tavşantepe mevkiinde karşılama töreni yapılacağı, bunun için belediyenin yanından araç kaldırılacağı belirtildi.

FOTOĞRAFLAR: İHA- Malatya Belediyesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız