SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Komşu Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya ile Elazığ'ın AKP'li belediye başkanı Süleyman Selmanoğlu, belediye başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya beraberinde Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı tebrik ederek, “Malatyalı hemşerilerime AK Partiye verdikleri desteklerden dolayı sonsuz şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum Malatya her zaman doğru olanı yapmış, her zaman hizmetin ve doğrunun yanında olmuştur” şeklinde konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da iki komşu il Belediye Başkanlığının iktidar partisine mensup olmasının bir ayrıcalık olduğunu belirterek, “Malatya ve Elazığ iki komşu il olarak bundan sonraki süreçte birbirimizden bilgi alışverişi yapacağız, güzellikleri paylaşacağız. Malatya’daki güzellikleri Elazığ’a, Elazığ’daki güzellikleri de Malatya’ya taşıyacağız. Ben Malatya Belediye Başkanımızın başarılı olacağına inanıyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı’nı Malatya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada zorlu bir seçim sürecini başarıyla tamamladıklarını belirterek, “Genel Başkan Yardımcımız sayın Necati Çetinkaya seçimlerden sorumlu olması münasebetiyle çok yoğun, bir o kadar da yorucu bir süreci başarılı bir şekilde sonuçlandırdı. Ben kendilerini bu başarılı çalışmalarından dolayı gönülden kutluyorum. Elazığ Belediye Başkanımız da bir önceki dönemde yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı Elazığ halkı tarafından tekrar Belediye Başkanlığına seçildi.

Halkımız bize büyük bir sorumluluk verdi. Bize duyulan bu güvene, teveccühe layık olabilmek için bir ekip ruhuyla gece gündüz çalışacağız. İnşallah en güzel hizmetleri Malatya’mıza kazandıracağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız