SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Kredi Kullanma Yetkisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:26:19
Çakır'a Kredi Kullanma Yetkisi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı çalışmalarına,  yaptığı ikinci oturumla devam etti. Hasan Göğüs’ün başkanlık ettiği toplantıda, Darende ilçesine kurulmak istenen güneş enerjisi santrali talebi İmar Komisyonuna havale edilirken, içmesuyu ve kanalizasyon yapımında kullanılmak üzere Ahmet Çakır’a kredi kullanma yetkisi verilmesi de kabul edilen maddeler arasında yer aldı.  Bütçe görüşmeleri nedeniyle ay boyunca açık kalacak olan meclis toplantısında bazı maddeler de ilgili komisyonlara havale edildi. 

Meclis toplantısında yeni oluşturulan Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığına Hilmi Öksüztepe’nin atandığına ilişkin bilgi verildi.

Meclisin gündem maddeleri arasında yer alan Eski Hal Binası’nın birinci katında bulunan ve Bem Bir Sen tarafından kullanılan bölümlerin, sendika tarafından kullanım süresi 5 yıl uzatılırken, MASKİ Genel Müdürlüğünün Malatya merkez 7 mahalle de yapacağı içmesuyu işleri için kredi kullanılması hususunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yetki verilmesi kabul edildi.

Darende Heyiketeği Mahallesi 561 ada üzerinde bulunan bazı parsellere güneş enerjisi santrali kurmak amacıyla verilen imar plan değişiklik teklifi ise İmar Komisyonuna havale edildi.

MASKİ Genel Kurulu toplandı

Büyükşehir Belediye Meclis toplantısının ardından MASKİ Genel Kurulu toplantısı yapıldı. 4 gündem maddesiyle toplanan kurul 2016 yılı Performans Programı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu görüşülerek kabul edildi. Diğer gündem maddelerinin ise 27 Kasım Cuma günü saat 15.00’de yapılacak toplantıda görüşülmesi kararlaştırıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız