SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Öğretmen Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Öğretmenler Günü dolayısıyla bir grup öğretmen Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Öğretmenler Günü nedeniyle Polis Amca İlköğretim Okulundan bir grup öğretmen ile Malatya Belediyesi Okuma Merkezi öğretmenleri Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.

24 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette konuşan Polis Amca İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Elif Yalçındağ, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür edip bir buket çiçek hediye etti.

Yalçındağ, “Eğitime vermiş olduğunuz destekler bizleri mutlu edip gururlandırdı. Bunun yanında Malatya’ya yapmış olduğunuz hizmetlerle Malatya’nın siması değişti. Farklı ve güzel bir Malatya ile karşı karşıyayız. Yapılan çalışmaların bitmesiyle Malatya daha güzel olacak. Özellikle kaldırımların yenilenmesi çok güzel oldu. Bu güzel hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Türkiye’nin öğretmenlerin yetiştireceği gelecek nesillerle değişip, büyüyeceğini söyledi.

Başkan Çakır, “Ülkemizin geleceği adına eğitime ne kadar önem versek azdır. Bu açıdan yerel yönetim olarak sorumlu olmasak da eğitime sürekli destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda okullarımızın bahçe ve çevre düzenlemelerinden tutun da bir çok farklı ihtiyaçlarını imkanlarımız doğrultusunda karşılamaya çalışıyoruz. Okuma Merkezimizde ekonomik durumu iyi olmayan 600 çocuğumuza sınavlara hazırlık eğitimleri veriyoruz. Bu imkanı çocuklarımıza ücretsiz sunuyoruz. Çocuklarımıza ne kadar güzel eğitim verirsek, ülkemizin de geleceği o kadar iyi olur. Bu konuda öğretmenlerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimizin sorunlarının kamuoyunda tartışılıp, çözümler üretilmesi bugünü daha anlamlı kılıyor. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyarette öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız