SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Teşekkür Plaketi

A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Esnaf ve Sanatlarlar Odaları Birliği (MESOB), kaldırım ve düzenleme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti. Teşekkür toplantısında, MESOB Başkanı Şevket Keskin ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Faruk Yılmaz tarafından Başkan Akın'a birer teşekkür plaketi takdim edildi.

 Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz'ün de katıldığı teşekkür toplantısına AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, çok sayıda oda başkanı ve bölgedeki esnaflar da katıldı.

TOPLANTIYA KATILANLARIN KONUŞMALARI :

Yeni Camii ve Söğütlü Camii civarları ile Tüccar Pazarı'na yapılan kaldırım ve düzenleme çalışmaları nedeniyle, esnaf adına, yapılan hizmetlere teşekkür etmek için toplantı düzenlediklerini belirten Şevket Keskin, "Malatya'da yeniden yapılandırma ve yapılan alt yapı hizmetlerinden dolayı Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Her zaman idareciler eleştirilir. Biz ise bugün yapılan hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bütün ilimize yapılan çalışmalara ve hem de esnaf ve sanatkarımız için çarşı merkezinde yapılan hizmetler için Malatya esnaf ve sanatkar camiası olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

 KESKİN; 'GÖNLÜMÜZDE BİR BAKANLIK YATIYORDU'

Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı olan Mücahit Fındıklı'yı da tebrik eden Şevket Keskin, "Gönlümüzde bir bakanlık yatıyordu. Artık Başbakanımızın takdiri. Önümüzdeki dönemde bir bakanlığın Malatya Milletvekiline verilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ERKOÇ; 'ŞEHRİN MENFAATLERİ ÖNCELİKLİ'

 TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da, "Bir şehrin gelişmesi için birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu hep beraber burada görüyoruz. Bunun için şehrin menfaatlerini kişisel menfaatlerin önüne almak zorundayız. Son dönemde alt yapı hizmetlerinde ciddi emeği geçen Belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

 ÇAKIR; 'LİDER KONUMA GETİRECEĞİZ'

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Birlik ve beraberliği bu etkinlik gösteriyor. Çarşı esnafıyla böyle bir kahvaltı yapmak bizim için onurlu bir tablo. Başta MESOB Başkanı ve tüm esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Bu bölge esnaf ve sanatkarımız için bir okul durumunda. Bütün alt yapıyı yeniliyoruz. Modern bir yapıyı Malatya'ya kazandırıyoruz. Esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bu bizleri çok memnun etti. Bütün bölgelerimize ve şehrimizin dört bir tarafında çalışmalarımızı yaygınlaştırmak istiyoruz. Malatyamızı lider konumuna getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. MESOB Başkanımıza ve esnaflarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 ÖZ; "GÜNEY KUŞAK YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz , "MESOB Başkanımız ve TSO başkanımız birlik ve beraberlikten bahsetti. Herkesin bu ile hizmet getirilmesi noktasında, herkesin ne kadar birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini her halde hep beraber anlamış görünüyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum. Özellikle cadde ve çevre düzenlemesi noktasında Malatya'nın çehresi değişme ye başladı. ben inanıyorum ki, bu temponun devam edeceğine inanıyorum. Çevre yolunda toplulaştırma da son noktaya gelindi. Karayolları 1-2 ay içinde ihale yapma aşamasına gelecektir. Belediye'nin başlattığı Kuzey Çevre Yolu belli bir noktaya doğru gidiyor. Güney Kuşak Yolunda çalışmalar devam ediyor. Vagon Onarım Fabrikası'nın da bu dönemde faaliyete geçmesi noktasında belli bir mesafe alacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 AKIN; "HİZMET BİZE GURUR VERİYOR"

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın , "Malatya'nın yöneticileri hep bir arada. Hep bir birlerine katkı vererek, Malatya'nın kalkınması noktasında gayret içindeler. Bu de semerelerini veriyor. İçinde bulunduğumuz hizmet bize gurur veriyor. Bu AK Parti'nin hizmet anlayışı. Vagon Onarım Fabrikası da bu dönem açılarak, Malatya insanı aşa ve işe kavuşacaktır. Çevre yolu ve kuşak yolları konusunda da çalışmalar devam ediyor. Bu dönemde çalışmaların sona erdirilecek" dedi.

 FINDIKLI; "MALATYA HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK"

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı da, "Bir teşekkür kahvaltısında beraberiz. Malatya'nın önemli özeliklerinden bir tanesi, bütün olaylara eleştirel olarak bakarız. Ancak şunu unutmamalıyız ki, şehrimizin hem atanmışları ve hem de seçilmişleri olarak bütün gayretimiz halkın mutluluğu içindir. Dolayısıyla bu hizmeti gören arkadaşlarımıza da, işte bugün örneğini yaşadığımız gibi, MESOB Başkanımız bir ilki gerçekleştirdi, iyi yapılan şeye de teşekkür etmeyi ortaya koydu. Bunun hepimize örnek olmasını diliyorum. İkincisi, yine Şevket Başkanımın söylediği gibi, eğer bir şehirde seçilmişler ve atanmışlar olarak omuz omuza verebilirsek, o şehrin kalkınması, gelişmesi, fevkalade daha ileri boyutlara doğru taşınabiliyor. Bu birlik ve beraberliği Malatya Elhamdülillah gösteriyor. Bundan sonrada Malatya'nın gelişmesi adına hem Belediye hizmetleri olarak, hem de hükümet hizmetleri olarak Malatya'nın hak ettiği hizmetleri alacağından kesinlikle halkımızın emin olmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

 ÇALIK; "ÇAKIR'I CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ"

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık , "Seçilmiş bütün milletvekili arkadaşlarım, seçilmiş belediye başkanım MESOB'un vermiş olduğu kahvaltıda buluştuk. Malatya'nın en güzel fotoğrafının olduğu yer diye düşünüyorum. Milletin vekilleri ile buluştuğu bu sofrayı hazırladığı için MESOB Başkanı Şevket Keskin'e çok ben çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerinden dolayı bizde Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ı canı gönülden kutluyoruz" ifadelerini kaydetti.

 ŞAHİN; "MEMNUN EDEN BİR GELİŞME"

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, "Belediyemizin yapmış olduğu güzel çalışmalar neticesinde çarşı esnafımızın MESOB nezaretinde vermiş olduğu kahvaltı nedeniyle buradayız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özellikle Belediye Başkanımızın bugüne kadar Malatya için yapmış olduğu çalışmalar gördüğünüz gibi takdire şayan bir çalışma. Seçiminde yerelden başladığını, hizmetlerinde yerel çalışmalarla halkımıza ulaştığını biliyoruz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerin ulaşımı noktasında elde olmayan sebeplerden dolayı yaşana gecikmelere esnaflarımızın yer yer tepki verdiğini biliyorduk. Ama şuanda teşekkür ettiklerine şahit oluyoruz. Buda bizi sevindiren ve memnun eden bir gelişme" dedi.

 TÜFENKÇİ; "GÜZEL ÇALIŞMALAR OLUYOR"

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de, "MESOB Başkanımız ve esnafımızın vermiş olduğu kahvaltı nedeniyle biz buradayız. AK Parti belediyecilikte bir marka. Malatya bu dönemde marka şehir olma adına güzel çalışmalar oluyor. Şehrin gelişmesi noktasında herkesten çok güzel taltifler alıyoruz. İnşallah, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, AK Parti'nin bu ustalık döneminde kamu hizmetlerinin Malatya'ya çekilmesi noktasında bütün gayretlerimizi göstereceğiz" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız