SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Teşekkür Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-03-07 16:36:51
Çakır'a Teşekkür Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Otizm Derneği Başkanı Alattin Baydaş ile Malatya Down Sendromlular Derneği Başkanı Mehmet Ilkım beraberlerinde dernek üyeleri ve veliler ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Baydaş: Çocuklarımızın desteğe ihtiyacı var

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın her zaman yanlarında olduğunu ve desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini belirten Malatya Otizm Derneği Başkanı Alattin Baydaş, “Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen ‘Hayatı Paylaşıyoruz’ etkinliğindeki destek ve katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da her zaman yanımızda olurlar ve desteklerini esirgemezler. Çocuklarımızın bu desteklere her zaman ihtiyacı var” dedi.

Derneklerimizin her zaman yanındayız

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak derneklerin her zaman yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, diğer kuruluşlarla birlikte derneklerin de faal olması ve velilerle birlikte hareket etmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Bilinçli yapılan çalışmaların kısa sürede olumlu sonuçlarının alındığını belirten Başkan Çakır, “Büyükşehir Belediyesi olarak Engelli Merkezimizde çocuklarımıza ve ailelerine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli Merkezimizde çocuklarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için ciddi bir yapılanma sağladık. Bu merkezimizde alanlarında uzman eğitimcilerimiz tarafından çocuklarımız becerilerine göre yönlendirilerek, başarılı olmaları amaçlanmaktadır” dedi.

Çocuklarımızın başarıları bizleri mutlu ediyor

23-28 Şubat 2017 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilen Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında şampiyon olan Fatma Nur Polat’ın başarılarının kendilerini çok mutlu ettiğini de belirten Başkan Çakır, “Malatya’da birçok spor kulübümüz ve derneğimiz var. Bu kulüplerimizin ve derneklerimizin başarıları hem çocuklarımızı hem de bizleri mutlu etmektedir. Çocuklarımızın başarısı için her zaman sizlerin yanındayız” şeklinde konuştu.

Ailelerden Başkan Çakır’a teşekkür

Otizm ve Down Sendromlu çocukların velileri de Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan Engelliler Birimi bizim adeta ikinci evimiz gibi oldu. Merkezdeki görevli arkadaşlar her zaman yanımızdalar. Ne sıkıntımız olursa olsun hemen oraya gidiyoruz. Bu merkezdeki hocalarımız bizlere gerekli bilgi ve desteği veriyorlar” şeklinde konuştular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Turgay (7 yıl önce)
    SULARIMIZA ARTEZYEN SU BAĞLADIĞI İÇİN BENDE TEŞEKÜR EDERİM BİR BARDAK ÇAY İÇEMEZ OLDUK
    0
    0
    Yanıtla
  • Leyla Sezova (7 yıl önce)
    Yiğidi öldür hakkını yeme derler ya işte bu noktada gerçekten ahmet başkanımızın engellilere verdiği değere bizzat şahit olanlardan olarak verdiği tüm destekler için teşekkürü bir borç bilirim... şehirde ki yatırımlarında bile engellileri düşünerek yaptığı tüm planlamalar içinde ayrı bir teşekkürü borç bilirim... allah kolaylık versin ahmet başkanım....
    0
    0
    Yanıtla