SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Teşekkür Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

 AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Milletvekili Şahin, beraberinde AKP İl Başkanı Bülent Tüfekçi ve partinin il teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği Belediye Başkanı Çakır’a, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşma yapan Mustafa Şahin, “Belediye Başkanımızla il teşkilatı içerisinde de görev yaptık. Belediye Başkanlığını devralmış olduğu tarihten bugüne kadar ilimize çok büyük katmadeğerler sağlamıştır. Eğer biz Malatya’mızda bir önceki seçimde %67, şu anda %69- %70’e yakın oy desteği aldıysak yerel yönetimler noktasında bize sıkıntı yaratmayan belediye başkanının olması bize güç ve enerji vermiştir. Bu bağlamda hem kendilerine teşekkür etmek, hem de fikir alışverişinde bulunmak amacıyla buradayız. Sayın Başkanımızın hizmetlerinin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfekçi ise ziyaret sırasındaki konuşmasında; “Belediye çalışmaları hakkında bilgi almak ve seçim sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür etmek için Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Malatya Belediyesi dışarıdan gelen Malatyalılar ve misafirlerimizin gözlemlediği ve bizlere ifade ettiği gibi bu dönemde başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Yapılan çalışmalar geniş bir kesim tarafından takdirle izlenmektedir. İnşallah bu değişim – dönüşüm, bu gençleştirme çalışmaları daha hızlı bir şekilde devam eder. Modern bir Malatya’ya ulaşabilmek amacıyla çalışmaların ve projelerin hızla ilerleyeceğine inanıyorum. Biz bundan sonraki çalışmalarında Belediye Başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise konuşmasında : “Göreve geldikten sonraki süre içerisinde Malatya’mıza en güzel hizmeti nasıl sunabiliriz, Malatya’mızın sorunlarını nasıl çözebiliriz bunun gayreti içerisinde olduk. Malatya’yı bir bütün olarak ele alarak Malatya’mızın kalkınması, gelişmesi ve modernleşmesi adına önemli çalışmalar başlattık. Bu süreç içerisinde çok önemli mesafeler aldık ve önümüzdeki süreç içerisinde yapacağımız çalışmaları bir plan ve program çerçevesinde yapıyoruz. Malatya’ya hizmet noktasında sayın vekillerimizin her zaman önemli yerleri vardır. Dolayısıyla şu an sahada olmaları vatandaşın sorunlarını birebir dinlemeleri çok önemli. Bizlerin amacı Malatya’mızın gelişmesi, kalkınması sorunlarının biran evvel çözülmesidir. Bu vesile ile vekillerimize başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir çalışma ortamında Malatya’ya beraber hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız