SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Yeni Mercedes

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın, 22 yaşında olan eski makam otosunu onarım masrafının değerinin üstüne çıkması nedeniyle Esenlik Şirketi tarafından 54 bin avroya satın alınan 2007 model Mercedes'le değiştirdiği bildirildi.

Göreve başladığı ilk zamanlarda belediyenin kasasında para kalmadığını açıklamasına rağmen yeni makam aracı almasının kamuoyu tarafından merak edildiğinin sorulması üzerine de Çakır “ Eski aracımız 1987 modeldi. Yıllık bakım onarım gideri 11 bin TL civarındaydı. Halbuki aracın değeri 9-10 bin lira. Baktık maliyeti fazla, yeni bir araç almayı düşündük. Esenlik şirketinin 54 bin Avro'ya aldığı E 280 model aracı biz onlardan kiraladık” diye yanıtladı.

Çakır, eski başkan Münir Erkal döneminde yine Esenlik Şirketi aracılığıyla satın alınan ve belediyece kiralanan eski makam otosunun ise yine belediyede kaldığını bildirdi.

Başkanın yeni makam otosuna, eskisine ait olan 44 DT 001 plakası takıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız