SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ
Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Öztoprak, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Prof. Dr. Öztoprak,  ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, " Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı, Kıbrıs'taki üniversitemizde yapacağımız  “Malatya Günleri”ne davet etmek için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. " dedi. 
 
"KARDEŞ BELEDİYE YAPMAK İSTİYORUZ" 
 
Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdullah Öztoprak, “Malatya’ya mezunlarımızı ve öğrencilerimizi görmek için bir günlük de olsa bir gezi programı düzenledik. Bu program çerçevesinde sayın Belediye Başkanımıza hem nezaket ziyaretinde bulunmak hem de Doğu Akdeniz Üniversitesinde öğrencilerimiz tarafından düzenlenecek olan “Malatya Günleri”ne davet etmek için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin bulunduğu şehir olan Gazi Magosa ile Malatya Belediyesi arasında kardeş belediye anlaşması yapmak istiyoruz. Üniversitemiz her zaman Türkiye’den çok sayıda öğrenci almakta ve 20 binin üzerinde mezunumuz bulunmaktadır” dedi.  
 
"BÜYÜK GELİŞMELER YAŞANMAKTATIR"
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır,  “Doğu Akdeniz Üniversitesinde çok sayıda öğrencimiz öğrenim görmekte. Kıbrıs’ta bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi yetkililerinin hem öğrencilerini ziyaret etmesi hem de üniversiteyi tanıtmaları çok güzel bir olay. Son yıllarda özellikle ülkemizde eğitim alanında büyük gelişmeler yaşanmaktadır. Eğitim alanında ne kadar başarılı olursak Dünya’daki her alanda başarılı olma şansımız daha da yüksek olacaktır” ifadelerini kullandı. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Rektör Prof. Dr. Abdullah Öztoprak’a Kayısı ve Kayısı kristali hediye ederken, Rektör Öztoprak da Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a işlemeli porselen tabak hediye etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız