SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan 7'nci Üs Komutanına Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-10-04 17:23:47
Çakır'dan 7'nci Üs Komutanına Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milas Garnizon ve Hava Meydan Komutanı olarak görev yapmakta iken,  15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası 7’nci Ana Jet Üs Komutanlığı görevine atanan Hava Silah Sistem Kıdemli Albay Hasan Hüseyin Kanbur’a iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Çakır, Hava Silah Sistem Kıdemli Albay Hasan Hüseyin Kanbur’a yeni görevinde başarılar dileyerek, bir süre sohbet etti.

7'nci Ana Jet Üs Komutanlığı’na yeni atanan pilotlarla da görüşerek bir süre sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, pilotlara da yeni görevlerinde başarılar diledi.

7’nci Ana Jet Üs Komutanı Hava Silah Sistem Kıdemli Albay Hasan Hüseyin Kanbur, ziyaretin anısına Başkn Çakır’a 7'nci Ana Jet Üs Komutanlığı’nın madalyonunu hediye etti.

Bülten

erhaç1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız