SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Fuzuli Caddesi'nde Ziyaretler

0
Güncellendi - 2018-02-05 20:26:37
Çakır'dan Fuzuli Caddesi'nde Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Fuzuli Caddesi esnaflarını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten esnaflar, “Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetler göz önünde. Bu hizmetleri görmemek veya yok saymak haksızlık olur. Yapılan bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.

Başkan Çakır, esnaf ziyareti sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Malatya’ya yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Malatya’ya yakışan hizmetler üretiyoruz

Fuzuli Caddesindeki esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Çakır, “Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’ya yakışan hizmetler üretmeye gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımızdan fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret ederek yapılan hizmetler ile olası sorunları istişare ediyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dikkate alıyoruz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • CIRTONLU (6 yıl önce)
    bu esnaf sana oy vermeyecek rahat ol sayın çakır önce memleketin yollarını düzelt trambüs belasından kurtar. daha sonra üniversite öğrencilerini hastalardan ayır. gerçi ağzınızla kuş tutsanız da gelemeyeceksiniz bi daha boşuna kameralara oynamaya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla