SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Gevrek'e Yeşil Işık

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:42:06
Çakır'dan Gevrek'e Yeşil Işık
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da yönetime aday olacak olan isim belli oldu. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, iş adamları Adil Gevrek ve İlhan Kavuk ile bir görüşme yaptı. Durumu değerlendiren Çakır, Adil Gevrek'in Yeni Malatyaspor yönetimine aday olmasını istedi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor'a aday olacak olan iş adamlarıyla bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Yönetimle ilgili birçok isim geldi. Tabi biz herkesin desteğini istiyoruz. Bu takım sadece belediyenin değil. Bunu geçmişten belli söyledik. Herkesin bu takımı sahiplenmesi gerekiyor. Bu noktada arkadaşlarımızla daha öncede birkaç görüşme yapmıştık. İnşallah güzel bir netice olur" dedi.

ÇAKIR: "BAŞARI İÇİN BİRLİKTELİK ŞART"

Çakır, Malatya kamuoyunun Yeni Malatyaspor için oluşacak yönetimin arkasında olmasını istediklerini kaydederek, "Kenetlenme sağlanabilirse, başarı yakalanır. Mutlaka birileri eleştirecek ama biz doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız iyi niyetle geldiler. Bugüne kadar gelen arkadaşlarımızın hepsini iyi niyetli gördük. Mutlaka Yeni Malatyaspor'un başarılı olması gerekiyor. Başarı içinde birliktelik kesinlikle şart. Malatyalıların, yönetime gelecek arkadaşlarımıza sahip çıkmalarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

GEVREK: "YÖNETİMİMİZ İSTANBUL VE MALATYA KARMASINDAN OLUŞACAK"

Yeni Malatyaspor yönetimine aday olan iş adamı Adil Gevrek ise Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile detaylı bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Başkanımızla yaptığımız görüşmeden inşallah hayırlı bir sonuç çıkar. Yönetimimiz İstanbul ve Malatya karmasından oluşacak. İlhan Kavuk'un da geçmiş dönemlerde Malatyaspor'a yaptığı katkıları biliyoruz. Kendisinin tecrübelerinden faydalanacağız. Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz" diye konuştu.

KAVUK: "YENİ MALATYASPOR'U LAYIK OLDUĞU YERE GETİRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Yeni Malatyaspor'da yeni oluşacak yönetimde yer alan Malatyaspor'un eski başkanlarından İlhan Kavuk da, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır ile yaptıkları görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi. Kavuk, "Başkanımız bizi çağırdı. Konu Malatya olunca 'yok' deme şansımız olmadı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın desteği ile tek vücut olup, Yeni Malatyaspor'u layık olduğu yere getirmek için mücadele edeceğiz. İnşallah arzuladığımız hedefe ulaşırken, Malatya kamuoyunun desteğiyle daha güçlü bir şekilde yolumuzda ilerleriz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz hafta yapılması gereken ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurulu 14 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da Belediye Konferans Salonu'nda yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız