SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan "Jurassicpark" Sözü

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:57
Çakır'dan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, kendilerine verilen görevin hakkını vermek için yoğun tempoda çalıştıklarını söyledi. 

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında İstanbul Evleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İstanbul Evleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, geçmiş dönemlerde milletin gelenek ve inançlarıyla hesaplaşma içerisinde olan bir anlayışın olduğunu söyledi. Şahin, öğrencilerin Kuran dersi almasının yasaklandığını anımsatarak, AKP iktidarıyla birlikte uygulanan yasakların ortadan kalktığını belirtti. 

Üniversite sınavına giren öğrencilerin katsayı problemi yaşadıklarını kaydeden Şahin, "Birçok öğrencimiz heder edildi. Meslek Liseleri, İmam Hatipler bahanesiyle kökten gözden çıkardılar. Kalifiye elemen yetiştiren meslek liselerimizin tamamında artık öğretmen sayısı, öğrenci sayısından fazla bir noktaya gelmişti. Bu noktada sanayimizi de sekteye uğrattılar. Ekonomiyi batırmışlardı. Toplanan gelirler, faizi dahi karşılamıyordu. Onlar bunları yaparken biz katsayı problemini ortadan kaldırdık" dedi.

"MALATYA'DA ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AKP kadroları olarak önemli bir sorumluluk üstlendiklerini dile getirdi.

Kendilerine verilen görevin hakkını vermek için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydeden Çakır, "Bizde durmak yok, çalışmak var" dedi.  Çakır, geride kalan 5 yılın Malatya adına büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, "5 yılda yapmış olduğumuz çalışmalar, bundan sonraki süreçte yapacaklarımızın teminatıdır. Kişinin lafına değil, icraatına bakılır. Bu düsturla 5 yılı dolu dolu geçirdik. Çok yoğun bir tempoyla çalıştık. Her alanda yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. İçerisinde masal kahramanları maketlerinin bulunduğu, su oyunlarının yapılacağı göllerin bulunduğu bir çocuk kentini, 2 bin 100 dönümlük alanda İnderesi Tabiat Parkı’nda inşa edeceğiz. Burada dünyada birkaç şehirde bulunan Jurassicpark'ın bir örneğini Malatya'ya kazandıracağız. Bu Park'ta tarih öncesi devirlerden günümüze kadar yaşayan hayvanların maketleri sergilenecek. Çocuklarımızın bir yandan eğlenirken, bir yandan da bu konularda bilgi sahibi olmaları sağlanacaktır. Ülkemizde bu konudaki tek tematik parkı şehrimize kazandıracağız." diye konuştu. 

"SEMBOLİK DEĞER TAŞIYACAK BİR SEYİR KULESİ YAPACAĞIZ"

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt'ta önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.  

Polat, Seyir Kulesi'nin Yeşilyurt'a büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Seyir Kulesi'nde vatandaşlarımız hem sosyal faaliyetlerde bulunacak. Tabi bunun yanında Yeşilyurt'umuzu izleme zevkine haiz olacaklar. Seyir Kulesi, gerek Malatyalıların gerekse de il dışından gelenlerin uğrak yeri olacak" şeklinde konuştu. Polat, Seyir Kulesi'nin sembolik bir değer taşıyacağını kaydederek, "Hemşerilerimizin seyir zevki yaşayacağı, Yeşilyurt'un tamamını görebilecek nitelikte, sembolik değer taşıyacak bir Seyir Kulesi yapacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız