SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Minibüsçüler ile İlçe Garajı'na Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-04-05 04:09:12
Çakır'dan Minibüsçüler ile İlçe Garajı'na Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde bazı genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları ile birlikte Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odasını ziyaret etti.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, “Sayın Başkanımızın bu ziyareti esnafımıza vermiş olduğu önemi göstermektedir. Bu ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Başkanımız Ahmet Çakır döneminde, bugüne kadar alamadığımız hizmetleri şoför esnafı olarak aldık. Önceki dönemlerde şoför esnafı hizmet almayan, kendi kaderine terk edilen bir sektördü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile birlikte birçok sorunumuza el atıldı ve bu sorunlar karşılıklı istişarelerle çözüldü.

Büyükşehir Belediyemiz her zaman Esnaf Odalarımızla, Sivil Toplum Kuruluşları ile diyalog içerisinde çalışarak hizmetler üretmektedir. Şoför esnafımız Sayın Başkanımızı canı gönülden sevmektedir. Çünkü Sayın Başkanımız esnafın sorununu her zaman kendi sorunu olarak görmüştür.” dedi.

Çakır’dan şoför esnafa teşekkür

Malatya’da son dönemde çok ciddi bir dönüşüm ve büyümeyi gerçekleştirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’da büyükşehir ile birlikte yeniden bir yapılanma içerisine girildi. Trafikte yeni durakların, güzergâhların belirlenmesi ile birlikte üç tane de yeni garaj inşası gerçekleştirildi.  Bu çalışmalar da gösteriyor ki 30-40 yıldan beri süregelen bazı alışkanlıklarda düzenleme ihtiyacı duyuldu. Bu süreç içerisinde bütün esnaflarımızla istişareler yapılarak, çalışmaları daha iyi boyuta nasıl getirileceği konuşuldu, tartışıldı.  Yapmış olduğumuz bütün çalışmalarda Oda Başkanlarımızla ve esnaflarımızla birlikte istişare ederek kararlar alıyoruz. Yapılan çalışmalarda tek taraflı düşünmeden Malatya’yı bir bütün olarak görüp, hareket ediyoruz.

Şoför esnaflarımızın vatanı ve devleti için ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz. 15 Temmuz’da devletin yanında olup bizimle birlikte hareket ettiler. Afrin harekâtına destek amacıyla bir günlük kazançlarını bağışlamaları çok anlamlı bir davranış. Sizlerin sosyal sorumluluk alanında da konu ülke olduğu zaman nasıl duruş sergilediğinizi biliyoruz. Bundan dolayı bütün şoför esnafımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a üzerinde Minibüs figürü bulunan el yapımı bir tablo hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odasını ziyareti sonrasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni İlçeler Terminalini ziyaret ederek şoför ve yolcularla sohbet etti.

Yeni İlçeler Terminalindeki yazıhaneleri de tek tek ziyaret eden Başkan Çakır, Büyükşehir olarak yapılan bütün hizmetlerde esnafları mağdur etmeme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Gülsüm (6 yıl önce)
    Belediye başkanı, CHP lilerin ziyaret ettiği yerleri ertesi gün ziyaret ederek çok güzel bir misyon üstlenmiş.Tebrikler.Icraatın içinden dedikleri bu olsa gerek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan (6 yıl önce)
    Minibüsler balık istifi kontrol yok denetim yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Yolunu bilmediğim bir garaj ile hizmette son noktaya ulaştık. Çevre yolunun oradaki durak garaj oldu. Yazın sıcağında, kışın soğuğunda insanlar orada bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • sefa yiğit (6 yıl önce)
    Bir malatyalı olarak belediye başkanını tebrik ederim sürekli halkın esnafın sorunlarıyla yakından alakadar oluyor allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim (6 yıl önce)
    köy garajları yapmışsınız para vermeden hiç bir hizmet alamıyoruz ne öyle gir çık da olsa 5 tl öde ayıp yani sonra da geçmiş resim çekerek altı boş laflarla insanın aklıyla mı oynuyorsunuz sayın başkan yardımcıları saygılar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet malatyali (6 yıl önce)
    Helal olsun Başkan durmuyor. Her gün bir ziyarette. Esnafı , şoförü her kesimden vatandaşı ziyaret etmesi güzel bisey. Devamlı halkın icinde. Adam koltuğunun yüzünü gormuyordur Allah bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Buyuksehir in muhtesem icraatlarindan biri de oraya buraya gidip eften puften resimler cekmek oldu HA BİR DE MUJDEYİ VERELİM AHMET CAKİR BU ARA COK GORUNMEYE BASLADİ KESİNLİKLE YİNE ADAY OLACAKTİR MALATYAMİZA HAYİRLİ OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Sayın başkan belediye 2150 minibüsçüler iki liraya taşıyorlar belediye özelden pahalı taşıma yapmamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla