SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Muhtarlara İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2017-06-01 20:20:11
Çakır'dan Muhtarlara İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Malatya genelindeki muhtarlarla Nikâh Sarayında gerçekleştirilen iftar programı ile bir araya geldi.

31 Mayıs Çarşamba günü Nikâh Sarayında gerçekleştirilen İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile Malatya genelindeki muhtar dernek başkanları ve muhtarlar katıldı.

Şatır: Her zaman muhtarların yanında olan bir Belediye Başkanımız var

Muhtarlar adına bir konuşma yapan Hekimhan Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Şatır, muhtarları bir araya getirdikleri bu program dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, “Türkiye’deki muhtarlar şanslılar ama Malatya muhtarları ise iki kez şanslıdır. Bu yüzden Türkiye’deki muhtarlarımızın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanı var ama Malatya muhtarlarının birde Ahmet Çakır gibi bir Belediye Başkanları var. Malatya’da her zaman muhtarlarının yanında, muhtarları ile birlikte olan bir Belediye Başkanımız var. Muhtarlarını mahallelerdeki uçbeyi olarak gören, mahallelerdeki sorunları kendi sorunu olarak gören bir Belediye Başkanımız var. Bundan dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çakır: Muhtarlarımız bizim için her zaman çok önemli

Muhtarlara her zaman büyük önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Muhtarlarımız bizim için her zaman çok önemli. Bu makamlarda olmamızın asıl amacı Malatya halkına hizmet etmek, Malatya’yı geliştirmek, kalkındırmak ve Malatya’yı sağlıklı bir kente dönüştürmek. Temel hedefimiz burada yaşayan bütün insanlara kaliteli hizmeti sunmaktır. Bu hizmeti sunarken muhtarlarımız temsil ettikleri mahallenin, bölgenin sorunlarını bize ileten, halkla bizler arasında önemli bir köprü görevi görmektedirler. Buda muhtarlarımızın ne kadar önemli bir görev üstlendiğini ortaya koymaktadır.

Ramazan ayı yardımlaşma, dayanışma ayıdır. Bu ayda hizmet üretirken bir yandan da Ramazan ayının iklimine uygun faaliyetler yapmaktayız. Büyükşehir olarak programlarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Gerçekten geliri ve kimsesi olmayan her bölgemizde, her beldemizde mutlaka yardıma muhtaç olan insanlarımız var. Bunların tespit edilmesinde ve yardım yapacak olan hemşerilerimize ve bizlere bilgi verilmesinde muhtarlarımıza önemli görevler düşmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak yılın her döneminde yardımlarımızı sürdürüyoruz. Yardıma muhtaç binlerce hemşerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.

Büyükşehir Belediyesi olarak ekiplerimiz sahada farklı alanlarda ve noktalarda çalışmalarını sürdürüyorlar.  Malatya’nın her köşesine hizmet götürebilmek için bütün arkadaşlarımız büyük bir gayret ve özveri ile çalışmaktalar. Her yıl daha kapsamlı daha kaliteli hizmet üretiyoruz. Zaman zaman arkadaşlarımız muhtarlarımız ile bir araya gelerek iş planlarını, yapacağımız yatırımları istişare ediyor.

Bugün gerçekleştirdiğimiz iftar programımıza bizleri kırmayarak merkezden ve ilçelerden gelen bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan Ayının barış ve huzura vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • murat (6 yıl önce)
    Ramazan ayı geldi devletin parasıyla lüks otellerde ihtişamlı ziyafetler başladı. Eğer başkanımız bu yemeğin faturasını kendi cebinden karşılamışsa söylenecek bir şey yok. Kendi bileceği şey, Ancak, devletin imkanları veya parasıyla verilen ziyafetleri doğru bulmuyorum ve bir vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla