SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Şerbet İkramı...

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:21:48
Çakır'dan Şerbet İkramı...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşlara şerbet ikramında bulundu.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen faaliyetler kapsamında PTT önünde bulunan Şerbet Çeşmesinden şerbet akıtıldı. Etkinliğe katılan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşlara şerbet ikramında bulundu.

Şerbet ikramının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan ayının Malatya’da coşkulu geçtiğini belirtti.

Malatya Belediyesi olarak vatandaşların Ramazan’ı en iyi şekilde idrak edebilmesi amacıyla birçok çalışma yaptıklarını kaydeden Çakır, “Malatya, gece yaşayan bir şehir. Türkiye’nin çoğu yerinde göremezsiniz. Malatya, gecenin geç saatlerine kadar yaşayan, herkesin dışarıda olduğu ve bayanların rahat gezebildiği bir ortama sahip. Buna uygun şekilde sokak ve caddelerin aydınlatılması yapıldı. Şehrimizin 17 noktasına çeşme yaptık. Merkezde bulunan Şerbet Çeşmemizden Ramazan ayında ve kandillerde şerbet akıtıyoruz. Ramazan ayında her akşam 1,5 ton şerbet ikramı yapıyoruz. Vatandaşlarımızda şerbet ikramına büyük bir ilgi gösteriyor” dedi.

Çakır, vatandaşlarla bir araya gelerek, şerbet ikramında bulunduklarını sözlerine ekleyerek, şunları ifade etti:

“Şerbet Çeşmemizin önü her akşam dolu dolu oluyor. Buda bizi mutlu ediyor. Tabi bunun yanında Aspuzu’da Ramazan Geceleri kapsamında birçok etkinlik vatandaşlarımızla buluşuyor. Her akşam farklı etkinlikler yapılıyor. İftar çadırımızda büyük bir canlılık var. Aş tırımızla da mahallelerimizde iftar yemeği veriyoruz. Her anlamıyla Malatya’da Ramazan ayı canlı ve hareketli geçiyor.”

Başkan Çakır, şerbet ikramı sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek, uzun süre sohbet etti.

Aspuzu'da Ramazan...

Aspuzu’da Ramazan Geceleri etkinlikleri kapsamında ilahi konseri veren İlahi Sanatçısı Emrah Güneş, Malatyalıları mest etti.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Aspuzu’da Ramazan Geceleri etkinlikleri kapsamında ilahi sanatçısı Emrah Güneş, Malatyalılara ilahi konseri verdi. Konseri; Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkan Yardımcıları Selim Çağlar ve Murat Turgut, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konser sonrası ilahi sanatçısı Emrah Güneş’e kristal kayısı plaketi ve kayısı takdim eden Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı konuşmada, “Malatya’mız Ramazan ayını dolu dolu yaşıyor. Şerbet Çeşmemizden her akşam vatandaşlarımıza şerbet ikram ediyoruz. 24. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarımız çok güzel bir ilgi görüyor. İftar çadırımızda her akşam bin 500 kişiye iftar yemeği veriyoruz. Aş TIR’ımız her gün bir mahallemizde iftar yemeği veriyor. Ramazan ayının güzelliklerini hep birlikte idrak ediyoruz” dedi.

Çakır, Ramazan’ın en iyi şekilde idrak edilmesinin yanı sıra yardıma muhtaç ailelerin gözetilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız