SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Sosyal Medya Uyarısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:46:32
Çakır'dan Sosyal Medya Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yatılı kalan öğrencilerle öğlen yemeğinde bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte öğlen yemeği yiyen Başkan Çakır’a okul yönetimi tarafından desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Malatya Anadolu Lisesi yemekhanesinde gerçekleşen programda, Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sıtkı Aydın kısa bir konuşma yaptı. Millete karşı büyük bir sorumlulukları olduğunu belirten Okul Müdürü Sıtkı Aydın, “Bu bilinçle bizlere emanet edilen çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermek için çalışıyoruz. Bu eğitim yuvasının ayakta kalması ve daha iyi yerlere gelmesinde siz değerli yöneticilerimizin katkıları çok önemlidir. Her fırsatta bizlerin yanında olan sayın başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

Öğrencilere karşı kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise eğitimin önemine değinerek, “Bizler çok zor şartlarda eğitim gördük. Sizin şartlarınız da kolay değil ama günümüz şartlarını düşünerek daha çok gayret etmeniz gerekiyor. Gelecekte toplumun farklı kademelerinde yer alarak bu devlete ve millete hizmet edeceksiniz. Aldığınız eğitimin gereğini yapmanız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Öğrencilere eğitimin yanı sıra sosyal yönden de aktif olmaları yönünde nasihatlarda bulunan Çakır, “Ama sosyal yönden aktif olurken, internete de esir olmamanız gerekiyor. Her dönemin sıkıntısı var. Zamanımızın en büyük sıkıntılarından birisi kötü alışkınlıklardır. Sizler bu kötü alışkanlıklardan uzak duran hatta onunla mücadele eden bir ruha sahip olmalısınız. Sosyal medyanın zararlı yönlerinden, tuzaklarından uzak durmamız gerekiyor. Onun bizi değil, bizim onu yönlendirmemiz gerekiyor. Sosyal medyanın faydalı yönlerini alalım” dedi. 

Konuşmaların ardından İmam Hatip Lisesi Müdürü Sıtkı Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a okula yapmış olduğu katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız