SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Tiyatro Günü Mesajı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:06:27
Çakır'dan Tiyatro Günü Mesajı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
 
Başkan Çakır, mesajında şu ifadelere yer verdi; 
 
"Gösteri sanatı olarak tanımlanan tiyatro, yaşamımızın bir parçasıdır. İnsan yaşamını sergilediğinden dolayı, yaşama sevincini artırır, geçmişi, bugünü ve
geleceği anlamamıza yardımcı olur. İnsanlara anlamlı ve güzel mesajlar verir. İnsanları eğlendirir, eğitir, eğitirken de düşündürür
 
Göreve geldikten sonra sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem verdik.Bu anlayıştan hareketle sosyal hayatımızda önemli bir yere sahip olan tiyatro sanatı, Belediyemiz tarafından kurulan Şehir Tiyatrosu ile birlikte şehrimizde daha da gelişecek, Malatya’nın sosyal hayatına önemli katkılar sunacaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Tiyatrolar Günü’nün 51. Yıldönümünü kutlarken, tiyatro severleri 29 Mart Perşembe günü Sabancı Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de sahnelenecek olan “57. Alay” adlı tiyatro oyununa bütün hemşehrilerimizi bekliyorum”.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız