SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cüneyt Çakır'dan Yakan Karar! Skandal.."

0
Güncellendi - 2017-12-06 04:52:18
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un T.M.Akhisar deplasmanında, hakem Cüneyt Çakır'ın 90+3. dakikada mutlak bir penaltısını vermemesi, hurriyet.com.tr'nin Süper Lig'de haftanın olayları derlemesinde "Cüneyt Çakır'dan Yakan Karar! Skandal.." başlığıyla verildi.

0-0 sonuçlanan maçta 90+3. dakika oynanıyorken, sol çaprazdan Aytaç Kara'nın sert şutuna, cezaalanı içerisinde Akhisarlı Caner Osmanpaşa koluyla müdahale ederek topu engellemiş, pozisyonu çok iyi görebileceği bir noktada bulunan hakem Cüneyt Çakır, oyunu devam ettirmiş ve mutlak bir penaltıyı vermemişti. Bu pozisyonda hakeme itiraz eden Aytaç Kara, sarı kart görmüş, ardından da tedbirli olarak PFDK'ya sevkedilmişti.

hurriyet.com.tr'de, maçın tv yayınından alınan topa elle müdahale anı görüntüsü ile yeralan haberin kupürü:

hurriyet.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    BÜTÜN MALATYANIN HAKLARI CÜNEYT ÇAKIRA HARAM ZIKKIM OLSUN İNŞALLAH! BİRDE ADAMA ÇOK İYİ BİR HAKEMMİŞ GİBİ YİNE AVRUPA KUPALARINDA MAÇ VERMİŞLER! TFF GİBİ UEFA VE FİFA NIN DA GÖZLERİ KÖR GALİBA? PEEHH...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Adam böyle maçları dinlenmek için istiyor. Sağ olsun federasyonumuz da o ne derse yerine getiriyor. Uluslararası maçlarda ülkemizi layıkıyla yönettiği için. Avrupa maçlarında adaletle hükmeden Cüneyt Bey, söz konusu Türk takımları olunca antrenman mahiyetinde çıkıyor maçlara. Adamı pohpohlarlarsa olacağı bu. Olan bizim 3 puanımıza oldu. Haram olsun bizim maçtan dolayı federasyondan aldığı para.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan Göksu (6 yıl önce)
    aklı bayern-psg maçındaydı heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)
    Kanaatim ,gördüğü halde bilerek görmezden geldi .Yazıkki fifa hakemi
    0
    0
    Yanıtla