SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Yıldönümü Mesajları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye'nin 8.Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya eski Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümleri nedeniyle mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Hizmet ve hedeflerin odağına insanı yerleştiren; düşünce, inanç, teşebbüs özgürlüğünü vatandaşımız için vazgeçilemez temel özgürlük olarak gören ve gerçek bir demokrasi abidesi olan 8. Cumhurbaşkanı hemşerimiz merhum Turgut Özal, ülkemizi sıradan bir Üçüncü Dünya Ülkesi olmaktan kurtaran adımlara öncülük etmiştir" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 17 Nisan 1978 tarihinde evine gönderilen bombalı paketin patlaması sonucu gelini ve iki torunu ile birlikte şehit edilen Malatya eski Belediye Başkanlarından Hamid Fendoğlu'nun vefatının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çakır, mesajında şunları belirtti:

"32 yıl önce haince katledilen değerli Belediye Başkanlarımızdan rahmetli Hamid Fendoğlu, Malatyamızın yetiştirdiği ender şahsiyetlerden biriydi. O milletvekilliği ve Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Malatya'ya hizmet etme aşkı ile çalışıyor, gayret gösteriyordu. Hemşerileri ile kurduğu yakın diyalog ve hizmetleri sırasında istişareye önem veren yapısıyla halkın büyük teveccühünü kazanmıştı. Merhum Fendoğlu'na yapılan hain saldırıyı kınıyor, böyle bir hadisenin bir daha yaşanmamasını diliyor, merhum Hamid Fendoğlu ile beraberinde katledilen yakınlarını bir kez daha rahmetle anıyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız