SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan YMS ve 'Neden Gevrek?' Açıklaması

0
Güncellendi - 2016-07-03 02:12:00
Çakır'dan YMS ve 'Neden Gevrek?' Açıklaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Kentin sahip çıkabileceği, güvenebileceği; yönetimiyle, takımıyla, futboluyla iyi bir yapı oluşsun istiyoruz” dedi.

Yeni Malatyaspor’un Divan Kurulu Başkanlığı görevini de yapan Çakır, Adil Gevrek ile neden devam etme kararı aldıklarına açıklık getirdi.

Başkan Çakır, Adil Gevrek’in iki sezondur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydederek, bu dönemde yenilenecek olan yönetimiyle göreve devam etmek istediğini belirtti.

Tek arzularının iyi bir yönetimin oluşması olduğuna dikkat çeken Çakır, “Bizlerin temelden beri hedefimiz ve amacımız Malatyaspor’un her anlamda iyi bir yönetim kadrosunun oluşması idi. Maddi imkanı olan ve maddi destek sağlayabilecek güçlü bir yönetim ne kadar olabilirse başarı şansı da o kadar yükselmiş oluyor. Direkt maddiyatla başarı birebir olmasa da futbolda en önemli şey kaynağın bulunabilmesi” ifadelerini kullandı.

“GÖREVE TALİP OLMAK İSTEYENLER VARDI AMA…”

Başkan Çakır, göreve talip olmayan isteyen bazı isimlerin olduğunu ancak başkan Gevrek’in devam etmek istediğini söylediğini kaydetti.

Kulüp başkanı Adil Gevrek’in geride kalan süreçte futbolda bir güven oluşturduğunu dile getiren Çakır, “Göreve talip olmak isteyen arkadaşlarımız vardı ama biz arzu ettik ki çok çekişme olmasın. Bize gelen tekliflerde de ‘Adil bey göreve talip olmazsa, biz talibiz’ denildi. Bizim de birine bırak, birine al deme gibi bir durumumuz yok. Adil beyde geçtiğimiz süre içerisinde futbolda bir güven oluşturdu. Buda bir gerçek. İyi bir yönetim kadroları vardı. Eksiklikleri maddi olarak yeteri kadar kaynak oluşturamamaları ve destek alamamalarıydı. Bunu aşabilirlerse, Malatyaspor’un daha başarılı olacağı kanaatindeyim” diye konuştu.

“YÖNETİME MÜDAHALE ETMEDİK, ETMİYORUZ”

Çakır, yönetime hiçbir şekilde müdahale etmediklerini belirtti.

Yönetimin çalışmalarını sürdürdüğünü kendilerinin ise müdahale bulunmadığını kaydeden Çakır, “Biz, yönetimlere müdahale etmiyoruz. Bu olsun şu olmasın noktasında Müdahalede bulunmuyoruz. Bizim geçmişte görmüş olduğumuz borç batağındaki bir Malatyaspor bırakmasınlar, dolayısıyla iyi bir futbol oynansın. Kentin sahip çıkabileceği, güvenebileceği; yönetimiyle, takımıyla, futboluyla iyi bir yapı oluşsun istiyoruz. En büyük arzumuz budur. Yönetim, futbolcu işleyişi, futbolcu alış verişi, teknik kadrolar bunlarla ilgilenmemiz gibi bir durum yok” dedi.

“İNŞALLAH BU SENE DAHA İYİ OLACAK”

Başkan Çakır, bu sezonun daha iyi olması temennisinde bulunarak, şunları söyledi:

“Belediyeden yönetici vermedik. Ne belediyeden ne de dışarında yönetici vermiyoruz. Hiçbir şekilde yönetime müdahale etmiyoruz. Tek isteğimiz iyi bir yönetim oluşmasıdır. Bize sorulursa fikrimizi söylüyoruz ama yönetim ve futbolcu noktasında görüşümüzü söylemiyoruz. Çünkü bunu bilen insanlar orada yükümlülüğü almış hem vatandaşa spor camiasına hem de Malatyalılara hesap verecek bir ekip var. Çünkü bunun için bu görevi üstleniyorlar. İnşallah bu bilinçle de bu sene daha iyi olacaktır.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

gevrekçakır

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mustafa Yumlu (7 yıl önce)
    Yorumları okuyorum da saçmalıktan , altında zeka ürünü olmayan , gereksiz yorumlar. Birisi Öznur Çalık ile Malatyaspor'un bağını açıklasın Adil Gevrek ile Öznur Çalık ne alaka kardeşim. Ahmet Çakır verdik diyor , açıklama yapıyor hala Öznur Yazmış. Yok 2019 da seçim varmış yahu sen ne Zeki bir adamsın kimse düşünememiş senden başka. Helal olsun. Spora siyaseti kattığınız için biz zaten bu haldeyiz. Beyninizle ağzınız arasında olmayan bağınızı bağlayıp öyle yorum yapınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Madem kardeşim beynin var ve yorum yapabiliyorsun. Bir haberleri izle ve kim kimle geziyor, kim kime iş bağlıyor, bilmen lazım. Ama ellerin beyninin arasına gitmeyip klavyeye gidip yazmışsa biz ne edelim. AK Parti içerisinde sevilmeyen isimlerle iş olmaz. Biz bu milletvekilllerini istemiyoruz. Mustafa Şahin ülke gündemi hakkında boş boş konuşup köy köy gezip 7 köyün ağası gibi bağdaç kurup gezer, Öznur Çalık ülke ülke gezer durur( Hııı ülke ne gezmediği partide kalmadı yaa...) Malatya adına konuşan var mı kardeşim. Kayısı diyen var mı? İşsizlik diyen varmı? Etrafta söylenenleri herkes duyuyor, doğru yada yanlış. Tek dedigim MALATYA diyen yok. Derdimiz MALATYA olmalı. MEvki makamlar gecici. Neymiş spormuş. Ya helvacı spordan ne anlar. Bırakın ekmeği ekmekçiye verin. Hikmet Tanrıverdi gibi adamlar dururken, Adil GEVREK sizce yönetebilir mi? Daha şimdiden takımı düşürmeme hesaplarındalar. Büyük şehir olmuş bir şehre bunu görenlere yazıklar olsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • gokhan (7 yıl önce)
    Tabi dogru arkadas dogru solemis oznur hanim istedigi icin adil baskan burda artik yeter oznur calik elini çek malatyaspordan sanada bi sozum var adil baskan ben senin yerinde olsam bu memleketten kufur yemeden giderim iki mac yenilince gorursun o statda sana kufur edenleri bence deymez
    0
    0
    Yanıtla
  • yilmaz (7 yıl önce)
    Takimin bel kemiklerin yolladi lar transfer yapmadan bu sene banko 2lig a veya b . Bu kafadan bir yere gidemeyiz önce transver yap sonra adami yolla
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet guven (7 yıl önce)
    Nedeni cok cok acik...adil gevrege dediler ki bu sene yani 2016 2017 sezonunda ptt liginde kalacak gucte olsun...2017 2018 de ise sampiyonluga oyasin ve sampiyon olsun...2018 2019 da super ligde mucadele etsin ve tek yurek olalim biz ozman sana mudahale de ederiz destekde oluruz basinda taraftarla ic.ice oluruz...ndn mi 2019 yilinda belediye ve milletvekili secimleri bulunmakta bu kadar basit...onun icin ki bu transfer bilmezligi ortalarda geziyor...yapilan anilan isimler ise.bu takimi.zor zoruna ligde.tutar ancak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (7 yıl önce)
    Nedeni ben soyleyeyim. Ahmey baskanim soyleyememis. Oznuf hanim afil gevteki istiyordu da ondan. Sporada siyaset karisti ya. Baskanim soyleyin millet alisti artik tepki olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Bu yıl bu takım küme düşecek adil gevrek gibi iş bilmez para canlısı adamlarla olmaz güvenim yok yönetime
    0
    0
    Yanıtla
  • izzettin kumara (7 yıl önce)
    ne diyelim 2018 2017 sezonu hayırlı olur inaşallahbaşarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (7 yıl önce)
    doğru karar. bilmediğiniz adamları getirip yeni maceralara kulaç atmaya gerek yok. emin adımlarla borçsuz devam edilmeli. futbolculara da fahiş transfer paraları verilmemeli. genç yetenekler Türk futboluna ve Malatya ya kazandırılmalı. HEdef bu olmalı. Süper lig illa ki gelir. Sabırlı olmalıyız. Geçmişteki tecrübeleri iniş çıkışları artık yaşamamalıyız. Kurumsal yapısı oturmuş bulunduğu yeri koruyabilen bir takım olmalı hedef. Süper lig için acele etmeye gerek yok. Takımın başarısını görenlerin iştahı kabardı klübü almak için. Kimse takım üzerinden rant etmeye kalkmasın. YÖnetim fahiş fiyatlara topçu getirmesin tek isteğim bu.
    0
    0
    Yanıtla