SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Ziyaretler

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:33:39
Çakır'dan Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak ile PTT Başmüdürü Fahri Ocak’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu’nun da katıldığı ziyaretlerde, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kurumlarla diyalog içinde olduklarını belirterek, Malatya’nın sorunlarını ortak hareketle çözümlemeye çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın huzur kenti olduğunu vurgulayarak, “Malatya, her gün gelişen ve büyüyen bir şehir. Aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da canlı bir şehir. Malatya doğal cazibesiyle güzel bir şehir. Biz bu güzelliği her bölgemize yansıtmaya çalışıyoruz. Yeni görevleriniz hayırlı olsun” dedi.

Emniyet Müdürü Nuri Uluayak ise, Malatya’nın güvenli bir şehir olduğunu belirterek, “Malatya bölgenin en güzel kentlerinden biri. Emniyet Müdürlüğümüz daha önceleri Malatya Belediyemizle uyumlu çalışarak güzel işler yapmışlar. Bizler de bu uyumu sürdürüp, Malatya’nın huzuru için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

PTT Başmüdürü Fahri Ocak da, ziyaretten büyük onur duyduğunu dile getirerek, “Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Malatya’ya güzel hizmetler yaptı. Kısa bir süre önce gelmemize rağmen bu çalışmalar çok dikkat çekiyor. Ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak’ı ziyaretinde, Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini de imzaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız