SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Ziyaretler

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, görevlerine yeni atanan Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Özel İdare Genel Sekreteri İrfan Kaya ile Vakıflar Bölge Müdürü Yakup Aktürk’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
 
AYGÜN'E ZİYARET
 
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’ü ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Teşkilatının Malatya’nın huzuru ve güveni için önemli çalışmalar yürüttüğünü, Malatya Belediyesi olarak her zaman istişareye açık olduklarını ifade ederek, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’e görevinde başarılar diledi.
 
Ziyaret sırasında konuşan Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ise “Şehrin her tarafında şantiye var. Alt geçit çalışmaları, üst yapı çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Malatyalıların daha rahat edebilmesi için sürdürülen bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ı kutluyorum” dedi.
 
KAYA'YA ZİYARET
 
Malatya Belediye Başkanı Çakır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya’yı ziyaret etti. Özel İdare Genel Sekreterliğinin kırsal bölgelere önemli hizmetler ve yatırımlar yaptığını belirten Başkan Çakır, başta alt yapı hizmetleri olmak üzere her türlü hizmeti kırsal bölgelere götürmenin çok zor olduğunu ama bütün bu zorluklara rağmen yoğun bir şekilde hizmetler üretildiğini söyledi.
 
Başkan Çakır, “Malatya’nın sorunlarını çözmeye çalışan, her kamu ve kuruluşla istişare halindeyiz. Ortak hizmet üretmek adına her türlü iş birliğine girmeye de devam edeceğiz” dedi.
 
Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya da; “Belediye Başkanımız büyükşehire alt yapı hazırlarcasına büyük bir gayretle gece gündüz, yaz kış demeden çalışıyor. Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
 
AKTÜRK'E ZİYARET 
 
Son olarak Vakıflar Bölge Müdürü Yakup Aktürk’ü ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Vakıflar Bölge Müdürlüğünün son yıllarda yaptığı çalışmaları takdir ettiği ettiğini belirterek, “Malatya ve ilçeleri dahil olmak üzere bütün tarihi eserlerin korunup, yeniden insanlığa kazandırılması adına Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz önemli çalışmalar yaptı. Müdürümüz Yakup Aktürk’ün de çalışmalara devam edeceğini ve başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
 
Tarihi eserlerin turizme kazandırılıp, şehirlerin kültür miraslarını su yüzüne çıkartmak gibi önemli çalışmalar içinde olduklarını belirten Vakıflar Bölge Müdürü Yakup Aktürk, “bu çalışmaların yanı sıra fakir fukaraya gıda başta olmak üzere çeşitli yardımlar yapıyoruz. Öğrencilerimize burs veriyor. Tarihi mirası korumakla beraber, insanlarımıza da yardım ediyoruz” dedi
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız