SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çakır'ı İstedik, Allah Nasip Etti"!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:53:11
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı (ESKKK) Başkanı Ali Evren, çok sayıda esnaf odaları başkanları ve İnönü Kapalı Çarşı esnafı, toplu halde yeniden aday gösterilen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Yaşanan süreçte esnafımızın desteğini samimi olarak gördük. İnşallah Malatya’mız için hayırlı olan olsun. Sizlerde, bizlerde Malatya için çalışıyoruz. İnşallah bizde bu dönem içerisinde verilen bu güvene layık olmaya çalışacağız. Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte sorumluluğumuz çok daha arttı. Büyükşehir ile birlikte merkez başta olmak üzere daha sağlıklı büyümesi ve ekonomik anlamda güçlenmesi önemli. İlçelerimizde büyükşehrin vermiş olduğu güçle daha da kalkınacaktır ve sorunların daha hızlı çözülmesi imkanı olacaktır” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, “Zor ve yükümlülüğünüzün ağır olduğu bir süreç başlıyor. Malatya esnaf ve sanatkarı başta olduğu gibi bundan sonrada yanınızdayız. Her zaman iyi yaptığınız işlerde desteğimizi sonuna kadar vereceğiz, yanlış gördüğümüz yönlerde de uyarılarımızı devamlı yapacağız. Malatya’ya çok büyük hizmet verdiniz, esnaf ve sanatkarlara çok önemli hizmetler yaptınız. Bunlarda inkar edilecek bir durum değil. Biz Malatya için Ahmet Çakır’ı istedik, Allah nasip etti, Sayın Başbakanımız da takdir etti. Sayın Başbakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü artık siz işi biliyorsunuz. Yeni biri geldiğinde, yeni bir ekip kuracaktı ve 2-3 yılı ekip kurma ve ekibi tanımakla geçecekti. Belediyedeki ekibi artık çok iyi tanıyorsunuz, yapacağınız güzel bir iş ekibe takviye yapmaktır. Malatya’yı mahcup etmeyeceksiniz. Sonuna kadar yanınızdayız” diye konuştu.

ESKKK Başkanı Ali Evren da Çakır’a başarılar dileyerek, “Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sanayi sitelerimizin ve esnafımızın sorunlarının çözümü için birlikte elimizi tayın altına koyacağız” şeklinde konuştu.İnönü Kapalı Çarşı esnafı, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a başarılar dileyerek, yanında olduklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız