SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'ı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:03:15
Çakır'ı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı,  Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği, Kent Konseyi Niyazi Mısri Çalışma Grubu ile Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay'ı ziyaret etti.
 
AVRASYA HUKUK VE DEMOKRASI DERNEĞİ
 
Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan Dernek Başkanı Mehmet Tercan, “Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği olarak, 2003 yılından bu yana 9 yıllık süreçte, ülkemizde hukuk ve demokrasinin gelişmesi adına bütün gelişmeleri takip ediyoruz. Olumlu adımları da destekliyoruz. Biz, ülkelerde hukuk ve demokrasinin kurumsallaşabilmesi için o ülkelerde, toplumsal sözleşme olan anayasaların mutlaka bir sonuca bağlanması gerektiğini, özellikle ülkemizde de bu toplumsal sözleşmenin ivedi olarak, öncelikli konu olarak ele alınması, sonuca bağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Belediyemizin, şehrimizin modern yapısına ve görünümüne çok büyük ve olumlu katkıları olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca sadece fiziki yapı ve modern yapıya katkıları değil, anayasa çalışmaları ve demokrasiye,  hukuk devleti adına bir çok çalışmalara da belediyemizin katkılar sunduğunu, sivil inisiyatifle sivil toplumla birlikte çalışmalar yaptığını görüyoruz. Bu çalışmalardan dolayı belediyemizi kutluyoruz. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Yeni Anayasa çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Çakır, “Halkın tamamını kapsayacak, herkesin kendi Anayasası olarak görebileceği bir Anayasanın çıkabilmesi için gerçekten sivil toplum kuruluşlarımızın, özellikle hukukçularımızın; vatandaşlarımızın istekleri ve taleplerini ifade edebilecek bir şekle getirip, bunları her türlü platformlarda tartışmaya açmaları ve bu önerileri iletmeleri çok çok önemli. Burada sizlere önemli görevler düşüyor. Anayasamızla ilgili yapılan çalışmalara biz de imkanlarımız çerçevesinde destek olmaya çalışıyoruz. Arzumuz, hazırlanmakta olan Anayasanın bütün toplumu kucaklayabileceği bir Anayasa olması. Bu açıdan sizlere ve derneğinize teşekkür ediyoruz” dedi.
 
NİZAYİ MISRİ ÇALIŞMA GRUBU
 
Kent Konseyi Niyazi Mısri Çalışma Grubu Temsilcisi Bülent Sekmen, 16 Mart tarihinin Niyazi Mısri’nin vefat günü olduğunu söyleyerek, “Malatya Kent Konseyi olarak 16-22 Mart tarihlerini geçen yıldan bu yana Niyazi Mısri Haftası olarak kutluyoruz. Çeşitli etkinliklerle Niyazi Mısri’yi halkımıza, özellikle öğrencilere anlatmak, tanıtmak gayretindeyiz” ifadelerini kullandı. 
 
Sekmen, Kent Konseyi Başkanlığı da yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, Niyazi Mısri’nin geçimini temin ettiği mumculuk anısına bir mum hediye etti.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Niyazi Mısri Çalışma Grubu’na çalışmalarında başarılar diledi.
 
SAĞLIK MÜDÜRÜNÜN ZİYARETİ 
 
Malatya Sağlık İl Müdürlüğü’ne atanan Dr. Nail Umay da göreve başlaması dolayısıyla Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, Umay'a yeni görevinde başarılar diledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız