SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'ı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:44:18
Çakır'ı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı,  Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal ziyaret etti. 
 
Kendisinin da Malatyalı olduğunu söyleyen Bozal, “Bir Malatyalı olarak Sayın Belediye Başkanımızın çalışmalarını uzaktan da olsa takip ediyoruz. Zaman zaman memleketimize geliyoruz. Her gelişimizde Malatya’da farklılıklar görüyor, hissediyoruz. Dolayısıyla Sayın Başkanıma sağlık ve çalışmalarında da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çakır ise, “Türk Harb-İş Genel Başkanlığı’na bir Malatyalı’nın seçilmesi bizleri mutlu etti. İnşallah sizlere güzel hizmetler yapmak nasip olur. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.
 
Türkmen İş Adamlarının Ziyareti
 

Geçen hafta yapılan 2. Yapı Dekorasyon Fuarı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen Türkmen iş adamları, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.
 
Ziyarete, Irak-Kerkük Türkmeneli İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Halit Mayaz, Dernek üyesi Iraklı iş adamı Halit Mekneci ile Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı katıldı.
 
Malatya’da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirten, Irak-Kerkük Türkmeneli İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Halit Mayaz, bu ilgiden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.
 
Mayaz, “Malatya’da çeşitli iş görüşmeleri yaptık. Bizim adımıza çok olumlu geçti. Gıda ve plastik üzerine görüşmeler yaptık. Burada bulunmaktan son derece mutluyuz. İşbirliğimiz daima sürecek. İş birliği sayesinde Malatya’ya yerleşmeyi düşünüyoruz. Güzel ve olumlu gelişmeler oldu. Hem Türk İş adamları hem de bizler bu vesileyle daha da kaynaşmış olacağız” dedi.
 
Fuarları gerçekleştirmekteki amaçlarının ekonomiyi canlandırmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sektörlerin canlanıp, iş birliğinin artmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.
 
Çakır, “Sizlerin Irak’tan buraya gelip fuarımıza katılmanız Irak ile Malatya arasında ticaret ve işbirliğini artıracaktır. Burada ticari bağlantıların kurulması bizleri çok sevindirdi. Bu durum, fuar amacına ulaştı demektir” dedi.
 
Irak-Kerkük Türkmeneli İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Halit Mayaz ve iş adamı Halit Mekneci, ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a Irak’ın Kerkük kentinin tablosunun yanı sıra çeşitli hediyeler sundular.

 
BİK'ten Ziyaret 
 
Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürlüğü'ne atanan Erdem Kaplan ile Malatya'da bulunan Sakarya Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Recep Bolat , Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. 
 
Kaplan, yaptığı konuşmada göreve yeni başladığını, bu vesile ile Başkan Çakır'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi. 
 
Yerel gazetelerin ayakta kalabilmesi için resmi ilanların büyük öneme sahip olduğunu söyleyen Çakır, " Yerel medya yeteri kadar gelir elde edemiyor." dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız