SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çakır'ın Adaylığı Şansımı Artırdı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:58:24
'Çakır'ın Adaylığı Şansımı Artırdı'
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri ve beldeleri ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Doğanşehir’in Erkenek, Kurucaova ve Sürgü beldelerinde vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı. 

CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Mahmut Değirmenci ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı gezide esnafları tek tek ziyaret eden Hakan İnci, yoğun bir ilgiyle karşılaştı. CHP’li İnci, ziyaret ettiği Erkenek, Kurucaova ve Sürgü beldelerindeki kıraathanelerde yaptığı toplantılarda projelerini anlatırken, vatandaşların sorularını da yanıtladı.

“KAPATILAN BELEDİYELERİ TEMSİLCİLİĞE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Beldelerinin kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, kasabalarının daha önce 3 olan muhtarlık sayısının 1’e düşürülmesini eleştirerek, hizmetlerin aksayacağını söylediler. CHP’nin bu konuda nasıl bir çalışması olduğunu soran kasaba sakinlerine yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci ise CHP olarak beldelerin kapatılmasına başından beri karşı olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: “Biz beldelerin kapatılmasına karşı çıktık, milletvekillerimiz aracılığıyla da bunu Mecliste sürekli gündeme taşıdık. Ama tüm mücadelemize rağmen AKP Meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeni büyükşehir yasasını geçirdi. Biz yine de belde belediyelerinin verdiği hizmeti sürdürmesi için bu belediyeleri temsilciliğe dönüştürüp sizlere hizmet vermesini sağlayacağız.” 

“ÇAKIR’IN ADAY OLMASI ŞANSIMI ARTIRDI”

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın büyükşehre aday gösterilmesini değerlendiren İnci, “Malatya’nın merkezini dahi yönetemeyen Sayın Çakır’ın büyükşehri nasıl yöneteceğini çok merak ediyorum” dedi. Çakır’ın AKP adayı olarak seçilmediğini, başbakan tarafından atandığını belirten CHP’li Hakan İnci, bunun kendisinin şansını ise artırdığını kaydederek, “Kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü AKP, büyükşehir belediye başkanlığına en zayıf kişiyi aday olarak gösterdi. Çakır’ın büyükşehir belediyesini yönetebilmesi mümkün değil” diye konuştu. 

HALKIYLA GÖRÜŞMEKTEN KAÇAN BAŞKAN OLUR MU!

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Ahmet Çakır’la görüşmek isteyen vatandaşlara randevu verilmediğini belirterek, “Nereye gitsem aynı yakınmayı görüyorum. Vatandaşlar belediye başkanıyla görüşemediklerini söylüyorlar. Halkıyla görüşmekten kaçan bir belediye başkanı olur mu!” ifadelerini kaydetti.

BELEDİYENİN KAPISI HALKA AÇILACAK

Seçilmesi durumunda “Açık Kapı” uygulamasını hayata geçireceğini vurgulayan Hakan İnci, vatandaşlara seslenerek, “Buradan söz veriyorum, benim adıma siz de herkese bu sözü verebilirsiniz. Seçilirsem, her gün 16.00-18.00 saatleri arasında ‘Açık Kapı’ uygulaması yapacağım. Bu saatler arasında belediyeye gelen herkes benimle doğrudan görüşebilecek. Belediyenin kapısını sonuna kadar halka açacağım” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız