SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'ın Bayram Ziyaretleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

 
Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kalan yaşlıları ve çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Çakır,  çocuk ve yaşlılarla sohbet etti. 
 
Belediye Başkanı Çakır daha sonra Kız Yetiştirme Yurdu ve Erkek Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek , gençlerin Kadir Gecesi'ni ve bayramlarını da kutladı. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaretler sırasında yaşlılara,  gençlere  ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ayrıca, Kız Yetiştirme Yurdu içerisinde oluşturulan spor salonunda kullanılmak üzere Koşu Bandı ile Kondisyon aleti hediye etti. 
 
BAYRAM TEDBİRLERİ 
 
Ziyaretler sırasında bayram tedbirlerinden konu açılması üzerine Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya Belediyesi olarak bayramın birinci günü otobüslerimiz vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet verecektir. Bunun yanında ilgili müdürlükler bayram süresince vatandaşlarımıza 24 saat süreyle hizmet verecektir” dedi.
 
Ramazan Bayramı'nın Ülkemiz ve İslam alemi için barış ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulunan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Huzurevi, MİAD Sevgi Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ile Erkek Yetiştirme Yurdunu ziyaret edip burada kalan çocuklar ve yaşlılarla bayramlaşıp, küçük de olsa bir hediye ile onlara bayramı yaşatmayı ve bayramda yanlarında olmayı arzu ettik. Bu kurumlarımız gerçekten her yıl ne kadar geliştiğini, ne kadar öğrencileri sahiplendiğini, çocukların kendilerini ne kadar geliştirdiğini görüyorum. Bu yıl üniversite sınavına giren 14 çocuğumuzdan 10’u üniversiteyi kazanma başarısı göstermiş buda yurtlarda kalan çocuklarımızla ne kadar ciddi bir şekilde ilgilenildiğini göstermekte buda bizleri mutlu etmektedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız her şeyin en iyisine layıktır” dedi. 
 
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan,  Belediye Başkanı  Çakır’a spor salonuna yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız