SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'ın 'Büyükşehir' Alıştırmaları!

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:44:38
Çakır'ın 'Büyükşehir' Alıştırmaları!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Arguvan ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

AK Parti İl Başkan yardımcıları Eyüp Sağlam, Hacı Bayram Yılmaz ve İdris Boztaş, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleriyle bazı belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldığı gezide, Çakır, İlçe Kaymakamı Zafer Oktay'ı makamında ziyaret etti. 

Kaymakam Oktay, ilçede tarım ve hayvancılığın yoğun şekilde yapıldığını, Yoncalı Barajı'nın tamamlanmasıyla tarım arazilerinin büyük bir bölümünün sulanacağını söyledi. 

Arguvan'ın kültür ve sanat alanında da önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan Oktay, ''Malatya'nın büyükşehir olması, ilimizin ve ilçemizin tanıtımına büyük bir katkı sağlayacaktır'' ifadesini kullandı. 

Çakır da Malatya'nın son yıllarda gerek şehirleşme gerekse de sanayileşme, eğitim ve sağlık gibi alanlarda hızlı bir gelişme gösterdiğini belirterek, büyükşehir statüsüyle birlikte yeni bir sürecin başladığını kaydetti. 

Malatya'nın bölgenin en önemli illerinden biri olduğunu vurgulayan Çakır, Malatya'nın büyükşehir statüsüne hazır olarak girmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, bu kapsamda ilçe ziyaretlerine Arguvan'dan başladıklarını kaydetti. 

Konuşmaların ardından Çakır, beraberindekilerle AK Parti İlçe Başkanlığı'nda muhtarlara Malatya'nın büyükşehir süreciyle ilgili bilgiler verdi. Çakır, daha sonra Belediye Başkan vekili Ali Ekber Aslantürk, çarşı esnafı ve vatandaşlarla görüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız