SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'ın Hafta Sonu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanlığı'na seçilen ve Perşembe günü görevi devralan Ahmet Çakır, Atatürk Caddesi'ndeki esnaflara karanfil dağıttı, meclis salonunda tebrikleri kabul etti.

Çakır'ın Cumartesi günkü etkinlikleriyle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu bülten yayınlandı:

"Belediye Başkanlığı’na seçilen ve 2 Nisan Perşembe günü görevi eski Belediye Başkanı H.Cemal Akın’dan devralan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, tebrik ve kutlamaları kabul ederken, 4 Nisan Cumartesi günü Atatürk Caddesi’ni gezerek esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Beraberinde AK Parti Milletvekili İhsan Koca, İl Başkanı Mustafa Şahin, diğer parti yetkilileri ve kalabalık bir topluluk ile birlikte Atatürk Caddesi’ni gezen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, gezi sırasında karanfil dağıttı.

Seçim sonrası verilen destekten dolayı teşekkür etmek amacıyla esnaf ve vatandaşları gezdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bütün Malatya halkına bize göstermiş olduğu teveccüh ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de buna layık olabilmek için yoğun bir şekilde çalışacağız. Malatya’mıza en güzel hizmetleri getireceğiz” dedi.

Tek Gayemiz Hizmet Etmek…

Atatürk Caddesi’ne yaptığı gezi sonrasında Belediye binasına geçerek Meclis Salonu’nda ve makamda tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Çakır, ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür ederek, gösterdikleri teveccüh ve destekten dolayı bir kez daha teşekkür etti.

Tek gayelerinin Malatya’ya ve Malatyalılara hizmet etmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Çakır, “Şehrimize en güzel yatırım ve projeleri uygulayarak, halkımıza ve Malatya’ya layık olmaya çalışacağız. Bunun için de ekip ruhuyla hızlı bir çalışma temposuna gireceğiz” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız