SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'ın İlk Halk Günü

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumartesi günü Belediye Meclis Salonu'nda yapılan halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Eski başkan Cemal Akın döneminde iki haftada bir Perşembe günleri yapılan halk günleri, Çakır'ın göreve başlamasından sonra ilk kez gerçekleştirildi.

Halk Günü ile ilgili olarak belediye basın bürosunun yayınladığı bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Halk Günün de vatandaşlarla bir araya geldi.

25 Nisan Cumartesi günü, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Halk Gününe, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt ile Ahmet Ceyhan da katıldı.

Vatandaşlarla yakından ilgilenip, sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesinin imkanları ölçüsünde sorunları çözmek için gayret göstereceklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın sorunları çözmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Malatya Belediyesi olarak fakir ve mağdur vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Halk gününe katılan vatandaşlar da Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olsun temennisinde bulundular."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız