SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çakır'ın Ortağını Aday Atadılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:23:58
A- A+ PAYLAŞ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan İnci, Arguvan'da seçim çalışmalarını sürdürdü.

İnci'nin Arguvan gezisi ve açıklamalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Seçim çalışmalarını ilçe ve köylerde yoğun olarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Arapgir’in köylerinin ardından Arguvan ilçesini ziyaret etti. 

Beraberinde CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tunçer, CHP İlçe Başkanı Hasan Yücel, parti yöneticileri ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte ilk olarak ilçe merkezindeki esnafları ziyaret eden CHP’li Hakan İnci, tüm esnaflarla tek tek görüşerek sohbet etti. İnci, daha sonra Arguvan Pazarı’na geçti. Halkın ve pazarcıların büyük ilgisiyle karşılanan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, vatandaşlarla kısa sohbetler yaparak iyi alışverişler diledi. 

İNCİ, KAYMAKAMLA HEYELAN BÖLGESİNİ GÖRÜŞTÜ

Ardından Arguvan Sağlık Merkezi’ni ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten İnci, buradan da kaymakamlığa geçerek Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay ile görüştü. Heyelan bölgesinde yaşayan vatandaşların konut sorunları hakkında konuşan İnci, vatandaşların mağdur edilmemesi gerektiğini vurguladı. Kaymakam Oktay da bu konuda gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. 

CHP Büyükşehir Adayı Hakan İnci, ziyaretlerin ardından Nazım Hikmet Meydanı’nda Arguvanlılara seslendi. Arguvan’ın Malatya’nın aydın insanlarının yetiştiği ilçelerden biri olduğunu belirten İnci, “Benim burada sizden oy istemek gibi bir durumum olamaz. Çünkü Arguvanlılar bu seçimde de ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlar” diye konuştu. 

İMAR KOMİSYONU ÜYESİ OLUP, ERTESİ GÜN MÜTEAHHİTLİĞE BAŞLIYORLAR

Malatya’da çiftçilerin büyük sorunlar yaşadığını belirten İnci, “Malatya halkı bu iktidara nasıl cevap vermesi gerektiğini biliyor. Buna inancım tam. Sizler beni her yerde savunabilirsiniz. Çünkü 10 yıldır ben de belediyeciyim” dedi. 

AKP Malatya Belediye Başkanı ve büyükşehir adayı Ahmet Çakır’ın eski ortağı Hacı Uğur Polat’ın AKP tarafından Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday gösterilmesine tepki gösteren CHP’li İnci, şunları söyledi: “Ben Edirne Belediyesi’nde imar komisyonu başkanıyım. İmar komisyonu başkanı olduğum gün benim ailem Edirne merkezde müteahhitliği bıraktı. Sırf şaibe olmasın, ismimiz lekelenmesin diye. Buradakiler ne yapıyor? İmar komisyonu üyesi oluyor, ertesi gün müteahhitliğe başlıyorlar. Şu anda o müteahhitleri de başbakan Malatya’ya belediye başkan adayı olarak atadı. O atadığı Hacı Uğur Polat var, Yeşilyurt’ta. O da Ahmet Çakır’ın ortağı.” 

“EL ELE, KOL KOLA, OMUZ OMUZA”

30 Martta Malatya Büyükşehir Belediyesini alacaklarına inancının tam olduğunu kaydeden CHP’li İnci’nin konuşması sık sık “El ele, kol kola, omuz omuza” sloganlarıyla kesildi. 

Köylerin altyapı, su, yol problemleri olduğunu belirten İnci, “Tüm sorunları gezerek görüyorum. Ama bunları yapacağız demek abesle iştigal olur. Çünkü bunlar zaten belediyenin asli görevi, zaten yapmak zorundayız” ifadelerini kaydederek, Belediye Konukevi, Yaşlılar Köyü, Kadın ve Gençlik Merkezleri gibi projelerini anlattı.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Arguvan ilçe merkezindeki programının ardından ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız