SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'ın Seçim Bürosu Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, düzenlenen törenle ilk seçim bürosunu açtı.

Çakır'ın İnönü Caddesi'ndeki seçim bürosunun açılışına AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve Mehmet Şahin, Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Açılışta konuşan İl Başkanı Mustafa Şahin, AKP'nin önünü kesmeye çalışanların 29 Mart'ta beklentilerine ulaşamayacağını söyleyerek, teşkilatın desteğini alan adayları ile Malatya'daki yüzde 67 olan oy oranını yüzde 70'lere çıkartacaklarını kaydetti.

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, birlik ve beraberliklerinden dolayı birilerini rahatsız olduğunu kaydederek, "Türkiye'yi ve Malatya'yı küçültmek isteyenlerin oyunlarını bozacağız" dedi.

Milletvekili Öznur Çalık da, "Dimdik ayakta duruyoruz. 29 Mart'ta bir AK Bayramı daha yaşayacağız" ifadesinde bulundu.

Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya'nın AKP ile bir kez daha güleceğini söyledi.

AKP Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, "Malatya hep AK Parti'nin arkasında dim dik durdu. Malatya her seçimde ve her dönemde AK Parti'ni yanında oldu. AK Parti'nin iktidarı ile Türkiye'de bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Bizler de Malatya'daki değişim ve dönüşümü devam ettirmek için sizlerin güçlü desteğine ihtiyacımız var. Biz mantığı ile hareket ediyoruz. Biz bir ekip olarak geliyoruz. Büyükşehir yolunda modern, kalkınmış bir şehir için projelerimizle geliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

SEÇİM ÇALIŞMALARI..
Bu arada mahallelerde de seçim çalışmalarını sürdüren AKP Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Partimizin ana referansları yaptıkları eserleridir" dedi.

Kaynarca Mahallesi'nde düzenlenen seçim çalışmasına, Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, AKP Malatya milletvekilleri, Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, Mehmet Şahin, İl Başkanı Mustafa Şahin ve merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz katıldı.

Ahmet Çakır burada yaptığı konuşmada; "Özellikle Çevreyolu altı için uygulayacakları kuzey ve güney kuşak yollarının bu bölgeler için önemli. Bu proje ile Çevreyolu altı ve genel anlamda trafik akışını önemli ölçüde rahatlatacaktır. 'Bizim kitabımızda, senlik, benlik davası yoktur. Dışlamak, horlamak yoktur. Biz meseleye insan odaklı bir anlayışla bakıyoruz. Yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz'' ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan adayı Çakır, "Partimizin ana referansları yaptıkları eserleridir" diyerek, hizmetten kaçınmayacaklarını, hukuk ve adaletten geri adım atmadan hizmetleri sonuna kadar sunmak için mücadele ettiklerini söyledi. Çakır, aklın vicdanla birlikte olması halinde sorunların çözüleceğini, akıl-vicdan birlikteliğin bozulması halinde ise, adalet terazisinin bozulacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız