SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çaldı Ama Başka Türlü!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sahte isimle çalıştığı işyerinden önce para sonra da eşya çalan şahıs, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Alınan bilgiye göre, olay Malatya merkez Sivas Caddesi'nde meydana geldi. M.C.E. adlı şahısa ait güzellik merkezine havalandırma penceresinden giren U.A., olay yerine polis ekipleri gelince kaçtı. Polislerle kovalamaca yapan U.A., bir aracın muşamba ile kapalı olan kasa kısmında gizlenirken yakalandı. Şahıs ile birlikte işyerinden çaldığı 1 adet gitar, 1 adet dizüstü bilgisayar ve 1 adet traş makinesi elde edildi.

Yapılan araştırmada U.A.'nın aynı işyerinde Orhan takma adı ile çalıştığı ve işyerine 3 gün öncede girerek 5 bin 900 TL parayı da çaldığı tespit edildi.

Şahısın parayı çaldıktan sonra işyeri sahibinin güvenlik şifresini değiştirdiği ve ikinci kez girdiğinde sistemin alarm vermesi üzerine polis ekiplerinin olay yerine gittiği belirtildi.

Polisteki sorgusu tamamlanan şahıs çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran 30 yaşındaki N.Z. adlı bayan, işyerinde masasının üzerine bıraktığı, içerisinde 130 lira para ile banka kartları olan çantasının çalındığını bildirdi.

Battalgazi Elmasuyu Caddesi’nde 25 yaşındaki M.K.’ya ait evden 1 sürücü belgesi ile 200 lira para çalındı.

55 yaşındaki G.Y. adlı kadın, Hastane Caddesi’nden minibüse binip çarşıya geldiğini, indikten sonra çantasının açık, cüzdanının da olmadığını fark ettiğini, 25 lira para ve fotoğraflarını çalanların bulunmasını istedi.

Çukurdere Mahallesi’nde 31 yaşındaki H.İ.B.’ye ait eve gece yarısından sonra balkon kısmından giren hırsız ya da hırsızlar 2 cep telefonu ile 30 lira para çaldı.

Yeşilyurt Bostanbaşı Bahçelievler’de 42 yaşındaki Z.M.’ye ait evden 170 lira para ve 2 çeyrek altın çalınırken, aynı yerde 43 yaşındaki A.Ö.’ye ait evin kapı kilidinin de zorlandığı belirlendi.

Uçbağlar Mahallesi’nde 36 yaşındaki E.G.’ye ait evden altın künye, 250 lira para ile kimliklerin bulunduğu çantanın çalındığı bildirildi.

Savcılığa başvuran 32 yaşındaki S.K., Fuzuli Caddesi’ndeki bir banka ATM’sinde para çekmek istediğini, işlem yaptığını, parayı alamayınca bozuk olduğu düşüncesiyle ayrıldığını, daha sonra hesabından 670 lira çekilmiş olduğunu gördüğünü, bankanın kamera kayıtlarını incelediğinde kendisinden sonra gelen bir kişinin parayı aldığını gördüğünü bildirdi. Polis parayı aldığı belirlenen 49 yaşındaki O.C. adlı şahsı yakaladı, soruşturma sürüyor.

Yüzme Havuzu’na yüzmeye giden A.K. adlı gencin soyunma dolabının kilidini kırarak cep telefonunu çalanın bulunması istendi.

Akpınar Mahallesi’nde 42 yaşındaki M.O.’ya ait işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak F.Z. adlı çocuk kamera kayıtlarından belirlenerek yakalandı.

Hanımınçiftliği Kültür Mahallesi’nde 26 yaşındaki C.G.’ye ait işyerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan H.P. ve M.A., ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

Turgut Özal Mahallesi 1. Cadde’de, belediye kaldırım inşaatında kullanılan varili gece çaldığı belirlenen E.A. yakalandı ve adliyece serbest bırakıldı.

Tevfik Temelli Caddesi’ndeki işyerinin kasasında bulunan cep telefonunun çalındığını öne süren 30 yaşındaki N.B.K. adlı bayan, kasa anahtarının sadece kendisinde ve İ.Y. adlı şahısta olduğunu söyleyince, bu şahsın aranmasına başlandı.

Darende Sungur Mahallesi’nde 53 yaşındaki O.O.’ya ait evden 1 tam altın, 2 altın bilezik, 4 altın yüzük ile 180 lira para çalındı.

Doğanşehir Karşıyaka Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki S.K. adlı kadının evinden 465 euro, 2 çeyrek altın ile iki altın yüzük çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız