SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çaldılar, Çarptılar ve Bırakıp Kaçtılar!

0
Güncellendi - 2016-10-28 20:03:35
Çaldılar, Çarptılar ve Bırakıp Kaçtılar!
A- A+ PAYLAŞ

Çaldıkları otomobil ile mahalle arasında ters istikametten gelirken polisin durdurmak istediği 4 şahıs polisten kaçarken kovalamaca sırasında kaza yaptılar. Otomobili kaza yerinde bırakıp kaçan şahıslardan 2'si yakalandı.

Olay, Perşembe gecesi saat 21.30 sularında Büyükmustafapaşa Mahallesi Aslanbey Caddesi Mimar Sinan Sokak üzerinde Rahmi Akıncı Ortaokulu’nun yanında meydana geldi. Tek yönlü yolda ters istikametten gelen 58 HB 908 plakalı otomobili gören polis ekibi aracı durdurmak istedi. Ancak, içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil dur ihtarına uymayıp, daha da hızlandı ve polis ekibi peşlerine düştü Şüphelilerin bulunduğu otomobil, polisten kaçarken kaldırıma çıktı ve Telekom’a ait santral kutusuna çarparak durdu. Çarpmanın etkisi ile santral kutusu yerinden çıktı.

Otomobilde bulunan 20-25 yaşlarındaki 4 kişi, otomobili bırakıp ayrı yönlere doğru kaçmaya başladılar.. Aracın peşindeki polis ekibinin olayı anons etmesi üzerine çok sayıda ekip bölgeye yönlendirilerek kaçan şüphelilerin yakalanmasına çalışıldı. Kaçan şahıslardan 2'si farklı yerlerde yakalanırken, 2'si aranıyor.

Yapılan incemelede otomobilin aynı akşam saat 17.00 sularında Taştepe Mahallesinde anahtarı üzerinde park halinde iken çalındığı belirlendi ve aracın sahibi A.A.’ya ulaşıldı.

Yapılan incelemenin ardından 'hasarlı' otomobil sahibine teslim edildi.

ÇALINTI BİR ARAÇ DAHA..

Bu arada öte yandan, 24 Ekim gecesi park halinde iken çalınan 44 FZ 740 plakalı Tofaş otomobil de, Perşembe gecesi 22.00 sıralarında Sivas Caddesi'ne bağlı bir sokakta terkedilmiş olarak bulundu.

Her iki olayla ilgili araştırma ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

hırsızlık

hırsızlık1

hırsızlık2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız