SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalık Bakan Adayı.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:23:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, belediye başkanlığına aday olursa yerine düşünülen isimlerden birinin Malatya Milletvekili Öznur Çalık olduğu iddiası, rotahaber.com adlı internet sitesinde yeraldı.

Sitede, Taner Şahin imzasıyla yayınlanan haberin bir bölümü şöyle:

"AK Parti’de tüzük gereği 3 dönemdir vekillik yapan isimler 2015'teki seçimlerde aday olamayacak. AK Parti’deki bu isimlerden birisi de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin… Peki Fatma Şahin yerel seçimlerde aday olursa yerine kim gelecek?

FATMA ŞAHİN’İN YERİNE DÜŞÜNÜLEN İKİ İSİM!

AK Parti’nin bu bakanlık için yine kadın milletvekillerinden bir ismi seçmesi bekleniyor. Ak Parti’de daha önce bu makamı Aileden sorumlu Devlet Bakanı Güldal Akşit’ten alan Fatma Şahin’in yerine gelmesi muhtemel iki isim var. Bu isimlerden birisi AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık diğeri ise Şanlıurfa milletvekili Zeynep Karahan Uslu… Bu iki isim de yerel seçimler öncesi Başbakan Erdoğan’ın gözüne girmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Erdoğan’ın bu iki isimden hangisini seçeceği netlik kazanmazken kesin kararın AK Parti’nin Kızılcahamam kampının ardından verilmesi bekleniyor..."

Haberin tamamını, rotahaber.com sitesine aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://haber.rotahaber.com/ak-partide-fatma-sahinin-yerine-dusunulen-iki-isim_412105.html

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız