SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık, Doğanşehir'i Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:36:08
Çalık, Doğanşehir'i Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesini ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, vatandaşların sorunlarını dinledi. 

İl Başkan Yardımcısı ve Doğanşehir Sorumlusu Gürbüz İsmet Yılmaz ve partililerle birlikte ilk olarak parti teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Öznur Çalık, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafla tek tek konuşan Çalık yaptığı konuşmada, "Esnafa oy istemeye gelmedim. Sadece ziyaret ediyorum. Bir isteğiniz olup olmadığını öğrenmek için buradayım" dedi. Vatandaşların belediye seçimleri konusunda, "Sayın vekilim bizler tam destek yanınızdayız. Ancak sizlerin de bir konuda yanımızda olmanızı istiyoruz. Belediye seçimlerinde diyorlar ki; adayı genel merkez belirleyecekmiş. Siz bazılarına söz vermişsiniz. Eğer öyle olacaksa kaybedersiniz" demesi üzerine Milletvekili Öznur Çalık, "Hayır kesinlikle öyle olmayacak. Biz sizlere danışacağız. İlçe Başkanımız Murat Kavuncuoğlu burada. Başkan, yönetimi ile sizlerle oturup konuşacak. Birlikte karar vereceksiniz. Anket yapacağız. Siz ne derseniz o olacak. Anketlerde kimi aday olarak görmek isterseniz o aday olarak çıkacak" ifadelerini kullandı.

Bu arada, ziyaretler sırasında Ali Edibali isimli bir vatandaş Milletvekili Çalık'a, CHP'de üye olduğunu ancak istifa ettiğini söyledi Adalet ve Kalkınma Partisi'ne üye olarak kaydolduğunu söyleyen Edibali, "Ben üye kimliği istiyorum" dedi. Çalık ise bu vatandaşa parti rozeti taktı. 

Ali Edebali, "Ben yıllardır CHP'nin üyesiyim, bir icraat görmedim. AK Parti'ye kendi rızamla geldim ve başarılı bulduğum için geldim" diye konuştu.Milletvekili Çalık'ın bir kasap ziyareti sırasında kasap; yem fiyatlarının yüksekliğinden, saman fiyatının yüksekliğinden şikayetçi oldu. Çalık ise, "Samanda 250 kuruş kilo başına biz karşılayacağız. Tarım bakanımız bu konuda gerekli talimatı verdiler. Doğanşehir'e 120 ton samanın kısa zamanda geleceği müjdesini veriyorum" şeklinde konuştu. Milletvekili Çalık daha sonara, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar’ı makamında ziyaret ederek, Doğanşehir’in sorunlarıyla ilgili olarak bilgi aldı.

Kaymakam Soğukpınar, şunları söyledi: "İlçemizin sizlerden çok büyük beklentileri var. Doğanşehir’in birlik, beraberliği konusunda bir akşam yemeği verdik. Yemekte Doğanşehir’in birlik beraberliği konusunda çok güzel mesajlar aldık. Belediye başkanlarımız da vardı. Çok güzel geçti. İkinci olarak, Doğanşehirimizde üniversite açılması konusunda zaten sizler de destekliyorsunuz. Gerekli girişimleri tekrar başlatmak istiyoruz. Doğanşehir'e bu eseri kazandırmak için hayırlı adımlarımızda desteğinizi bekliyorum. Doğanşehir sanayi sitesi zor aşamalardan geçiyor. Doğanşehir'de sanayi sitesi daha önceleri de zor aşamalardan geçmiş, artık bunu sonuçlandıralım. Sayın sanayi başkanımız da buradalar. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyoruz."

Milletvekili Öznur Çalık ise, şu ifadeleri kaydetti: "Doğanşehir’i, altı beldesi ile turizm ilçesi olarak görüyoruz. Gezip görülmesi gereken yerleri çok. Daha neler yapabiliriz dediğimiz zaman, son on yılda Doğanşehir'e büyük hizmetler geldi. Doğanşehir'e önemli yatırımlar geldi. En önemlisi Malatya'yı güneye bağlayan yolun yapılması, Doğanşehir'in giriş çıkışı yapılması, Erkenek tünelinin yapılması, Reşadiye geçidinin baypas edilmesi, Doğanşehir sanayi sitesinin yapımının başlaması... Ben sağlıkçıyım, her yerde ilk baktığım yer sağlıktır. Doğanşehir Devlet Hastanesi'nin çürük raporu olduğu halde, yapılmamış devlet hastanesinde yeniden yapılması çalışması başlatıldı. 30 yataklı 5 yıldızlı bir hastane olarak yapıyoruz. Programa alındı ve önümüzdeki yılda teslimatı yapılacak. Doğanşehir tam teşekküllü bir hastaneye kavuşturulacak. Anadolu lisesi yapımı, jandarma karakolunun yapılması, inşallah iş adamlarımızla birlikte Doğanşehir'e üniversite yapılması konusunda görüşmeler yaptık. Sizlerden istediğim kısa zamanda Doğanşehirli iş adamlarının bir yemekte bir araya gelerek, -ben de orada olacağım- üniversite için gerekli girişimlerde bulunacağız. Ayrıca Erkenek Göleti, Söğüt Göleti, Elmalı Göleti yapılması çalışmaları yapıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız