SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık Genel Başkan Yardımcısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:37:03
Çalık Genel Başkan Yardımcısı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, partinin Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi .

Annesinin rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Malatya'da bulunan Çalık, partinin MKYK toplantısına katılmak için Ankara'ya gitmişti. Partinin AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan MKYK toplantısında, parti yönetiminde önemli değişiklikler yapıldı. Çalık da, daha önce Kayseri Milletvekili Salih Kapusuz'un yürüttüğü Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

1.5 SAATLİK TOPLANTI..

AKP Genel Merkezi'nde, ilk kez Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantı, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Toplantıda alınan kararlara göre; AKP Sözcülüğü ile Tanıtım ve Medya Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Malatya Milletvekili Öznur Çalık getirildi.  Hüseyin Çelik, Genel Başkan Danışmanlığı'na getirildi.

KAPUSUZ'UN TWEETİ

AKP Kayseri Milletvekili Salih Kapusuz, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “MKYK Toplantımız sona erdi. AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığında bir görev değişimi söz konusu oldu. MKYK'da benden daha eski olan Halkla İlişkiler Başkan Yardımcımız Öznur Çalık Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Yeni Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık'ı tebrik ediyorum. Partimiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” diyerek Çalık’ın Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini duyurdu.

"GÜL'ÜN ADAMI GİTTİ, O GELDİ.."

Bu arada Çalık'ın getirildiği görevle ilgili olarak odatv.com'daki kulis haberinde ise, "Abdullah Gül'e yakınlığıyla bilinen Salih Kapusuz, Halkla İlişkiler Başkanlığı görevinden alındı. Kapusuz'un yerine Öznur Çalık getirildi." iddiası yeraldı.

hurriyet.com.tr'deki konuya ilişkin haberde ise, "...1.5 saat süren toplantıda, partinin en üst yönetim organı olarak MYK’da 3 değişiklik yapıldı. Çelik’in dışında, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e en yakın isimlerden olan Halkla İlişkiler Başkanı Salih Kapusuz da görevinden alındı. Kapusuz’un yerine yardımcısı, Malatya Milletvekili Öznur Çalık Genel Başkan Yardımcısı oldu. Çelik gibi partinin başına Gül’ün gelmesini isteyen isimlerden olan Kapusuz, Gül’e yönelik tweetleri nedeniyle Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’a yine Twitter üzerinden verdiği sert tepkiyle dikkat çekmişti." ifadesi yeraldı.

FOTOĞRAF: Kapusuz görevi Çalık'a devrederken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız