SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalık Hayal Vaadediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:46:23
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Vagon Onarım Fabrikası’nın da kaderine terk edildiğini söyledi. 

Malatya’nın sorunlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Malatya'da atıl şekilde bekleyen Vagon Onarım Fabrikası’nın da kaderine terk edildiğini söyleyen Yıldız, AKP’nin Malatya milletvekilleri sayesinde Vagon Onarım Fabrikasıyla ilgili hiçbir çalışma yapılamadığını ifade etti. Yıldız, ‘‘Kimin zamanında yapılmış olursa olsun ortada milli bir servet vardır. Kim yaptı, neden böyle yaptı, neden çarçur edildi? Bir kenara bırakılarak artık bu fabrikanın bir şekilde insanlarımızın hizmetine sunulması gerekiyor. Şu anda Vagon Onarım Fabrikası AKP hükümeti tarafından da bir "ayıp abidesi" olarak kaderine terk edilmiş vaziyettedir’’dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, hızlı tren projelerinde 2018 yılına kadar hiçbir zaman Malatya isminin geçmediğini belirterek, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın hayal vaat ettiğini söyledi.

Arif Yıldız, Malatya’nın her alanda derin bir krizin içine sürüklendiğini ama vatandaşın pembe tablolarla aldatıldığını ileri sürdü. Arif Yıldız, gündeme dair yaptığı değerlendirmede, "Malatya son yıllarda hemen her alanda sorunları çığ misali artan bir kent konumuna gelmiştir. Ekonomiden sosyal alana, eğitimden sağlığa kadar toplumu yakından ilgilendiren her konuda bir karmaşa, bir kaos ortamı hakim olmuştur” dedi.

“MALATYA HALKINI YANILTMAYA HİÇ KİMSENİN HAKKI YOKTUR”

Yıldız, "AKP Milletvekili Öznur Çalık, 2014 yılının Mayıs ayında hızlı trenin proje ihalesinin yapılacağını açıklamıştı. Fakat Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 2018 yılına kadar ki stratejik yatırım programlarında ise Malatya yer almıyor. İşsizliğin, yoksulluğun, fakirliğin bu kadar gündemde olduğu bir zamanda siz insanlara ne yapacaksınız, Öznur Çalık gibi hayal vaat edeceksiniz. 'Milli Piyango bileti alırsanız sizin de talih kuşu kafanıza konar' diyeceksiniz ki vatandaşta size ümit bağlayacak. Malatya halkını yanıltmaya hiç kimsenin hakkı yoktur "diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız