SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık, Muhtarları Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:04:40
Çalık, Muhtarları Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşiltepe’deki 3 mahalle muhtarını ziyaret etti.

Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde partili yöneticilerle birlikte Hoca Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Ahmet Temelli, Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Ulukaya ve Yeşilkaynak Mahalle Muhtarı Ömer Keleş’i ziyaret etti.

Hoca Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Ahmet Temelli, Mahallemizde güzel çalışmalar oldu nispeten, eksiklerimizde var. Şehir Mezarlığı yolunda güzel çalışmalar oldu, Anaokulumuz yapıldı. Ancak bölgemizdeki hurdacı esnafının kaldırılmasını istiyoruz. Bölgeye çevre ve görüntü kirliliği veriyor. Bunun kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

Burada konuşan Milletvekili Çalık, “Yeşiltepe özellikle hizmetten yoksun kalan ve maalesef bizim iktidarımızdan öncede hizmet alamayan bölgelerden bir tanesiydi. Belediye Başkanımız bu bölgenin yol alt yapısı için önemli hizmetler getirdi. Eksik kalan taraflar mutlaka vardır. Kaldırım ve yeni çalışmalar yapılması gerekir. Yeşiltepe’de bir alt merkez oluşturacağız” diye konuştu.

Yeşiltepe bölgesindeki hurdacıların kaldırılmasını şart olduğunu söyleyen Çalık, “AK Belediyecilik ile Malatya tanıştı, hizmetleri gördü. Bundan sonrada Yeşilyurt ve Battalgazi ile birlikte 13+1 tüm ilçelerimizde biz hedefimizi çok büyük koyduk. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte Malatya’daki tüm belediyeleri almak istiyoruz. Muhtarlarımızın memnuniyeti hepimizi memnun ediyor. Eksikliklerimizin de giderilmesi için hep birlikte çalışarak çözüm üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Çalık ve beraberindeki partili yöneticiler daha sonra Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Ulukaya ve Yeşilkaynak Mahalle Muhtarı Ömer Keleş’i mahalle muhtarı bürosunda ziyaret etti. Buradaki ziyarete konuşan Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Ulukaya, “Benim sayın milletvekilimden bir ricam olacak, biz Malatya’da oylarımız ile sandık başlarında her yerde destek veriyoruz sayın başbakanımıza, Malatya milletvekillerimiz sakın ha sakın başbakanımızı yalnız bırakmasınlar. Böyle zor günlerde başbakanımızı tek bırakmayın. Biz canımızı ortaya koyacağız. Başbakanımız dik duracak, bizde kendisinin yanındayız, oylarımızla da destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeşilkaynak Mahalle Muhtarı Ömer Keleş ise mahallesine yapımına başlanılan okulun arsasının kazandırılması hususunda destek veren Çalık’a teşekkür ederek, “Biz başbakanımızın yerel seçimlerde yüksek bir oy oranıyla çıkmasını istiyoruz. Başbakanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık ise, “Bizim yüreğimiz böyle, milletimiz böyle, muhtarlarımız böyle güzel. Muhtarımın söylediği bir cümleyi herkes görmeli ve duymalı. Türkiye’yi bir Recep Tayyip Erdoğan geldi ve Sayın Başbakanımıza herkes sahip çıktı. Türkiye’de her iki kişiden birisinin oylunu aldı. 1f1 yıldır başımız dik ve anlımız açık şekilde yolumuza devam ediyoruz. İnşallah bundan böylede yolumuza devam edeceğiz. Hepimiz sayın başbakanımızın arkasında duruyoruz ve durmaya da devam edeceğiz. Biz yolsuzluklarla, yasaklarla ve yapmış olduğumuz çalışmalarla milletimizin yanında olduk. Yolsuzlukla mücadelemizi yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Herkes bilsinki Türkiye’nin üzerinde çok büyük bir oyun oynanıyor. Bir kez daha tek vücut olarak önümüzdeki yerel seçimlerde çok yüksek bir sesle AK Parti denecek ve millete rağmen hiçbir şeyin ve hiçbir gücün iktidar olamayacağını gösterecek. Biz nice şeylerle mücadele ettik. İnşallah bunlarda gelip ve geçecek” açıklamasını yaptı.

Çalık, Yeşilkaynak Mahallesine yeni okul projesinde temelin atıldığını ve buranın arsasını özelleştirmeden alındığını söyleyerek, okulun mahalleye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Çalık, mahalledeki çocuklarla da bir süre sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız