SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık "Terör Bizi Yıldıramayacak"

0
Güncellendi - 2016-03-20 17:55:51
Çalık
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte bir hafta önce göreve atanan AKP Pütürge İlçe Başkanı Mikail Sülük ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Pütürge ilçe girişinde kalabalık bir partili tarafından karşılanan Çalık ve Kahtalı, ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra AKP ilçe yönetimi ile toplantı yaptılar.

AKP  İlçe Başkanı Mikail Sülük, partinin eski yöneticilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade eti.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Pütürge’de görev alan eski ilçe başkanlarına teşekkür ederek, oluşturulan yeni yönetimin yapılan istişareler sonucunda belirlendiğini ifade ederek, yeni ilçe başkanı Mikail Sülük ve yönetimine başarılar diledi.

Çalık’da gündemdeki terör olaylarına ilişkin olarak konuşmasına başlayarak, “Biz ülkemizin birliği ve beraberliği için, vatanımızın bütünlüğü için elimizden gelen tüm gayreti ve çalışmaları yapıyoruz. Ülkemizde Türküyle, Kürtüyle, Ailevi’siyle, Sünni’siyle hepimizi bir arada yaşıyoruz, yaşamaya devam edeceğiz. Hepimizin bayrağı, vatanı, bir, kıblemiz bir, peygamberimiz bir, kitabımız bir. Devletimize ve milletimize yönelin tehditler için hepimiz birlikte mücadele ederiz.  Bombalı saldırılarda bulunan terör örgütleri bilsinlerki bizi yıldıramayacaklar. Terör örgütlerinin bağlantıları bilsinlerki, bu millet yılmadı, yılmayacak. Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda nasıl birlik ve beraberliğimiz varsa, bugünde aynı birlik ve beraberliği sonuna kadar devam ettireceğiz. Onların uluslar arası güçleri varsa, bizimde milletimiz var. Adı ne olursa olsun, hangisi olursa olsun, Allah bin türlü belalarını versin. Biz vatanımız için. Milletimiz için bir olmaya, beraber olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.

Çalık, AKP’nin Pütürge ilçesinde yeni oluşturduğu yönetimine başarılar dilerken, şimdiye kadar parti görev almış olan ilçe başkanı ve yöneticilere ise emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bülten

k1

d2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (8 yıl önce)
    SAYIN ÇALIK HERŞEYİ GÜZEL ANLATIYOSUNUZ DA EVET BU ÜLKEYE YANLIŞ YAPANIN ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN YA KUL HAKKI YENLERİN NE YAPSIN
    0
    0
    Yanıtla