SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık, Yeni MKYK Listesinde de Yer Aldı

0
Güncellendi - 2016-05-23 02:02:23
Çalık, Yeni MKYK Listesinde de Yer Aldı
A- A+ PAYLAŞ

AKP 2. Olağanüstü Büyük Kongre'si Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılıyor. Partililer erken saatlerden itibaren kongrenin yapılacağı yere geldi. Kongrede, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım bin 282 delegenin imzasıyla genel başkanlık için tek aday gösterildi.

PARTİ ORGANLARI SEÇİMİ..

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık yeni MKYK listesinde yeraldı.

MKYK listesi şöyle oluştu:

Asil üyeler:

"Abdülhamit Gül, Ahmet Sorgun, Ali Aydınlıoğlu, Asuman Erdoğan, Ayhan Ogan, Ayşe Sula Köseoğlu, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak, Burhan Kuzu, Cevdet Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Edibe Sözen, Efkan Ala, Emine Nur Günay, Erol Kaya, F. Seniha Nükhet Hotar, Fatih Şahin, Fatma Güldemet Sarı, Fazilet Dağcı Çığlık, Fevzi Şanverdi, Hamza Dağ, Hayati Yazıcı, Hüseyin Özbakır, Jülide Sarıeroğlu, M. Galip Ensarioğlu, M.Mehdi Eker, Mahmut Kaçar, Markar Esayan, Mehmet Muş, Mehmet Müezzinoğlu, Murat Baybatur, Mustafa Ataş, Mustafa Köse, Mustafa Savaş, Mustafa Şentop, Mustafa Yel, Nurettin Canikli, Özben Y. E. Gökçen, Öznur Çalış, Radiye S. Katırcıoğlu, Ravza Kavakçı Kan, Sema Ramazanoğlu, Serkan Bayram, Şaban Dişli, Vedat Demiröz, Veysi Kaynak, Yasin Aktay, Yaşar Karayel, Zeyid Aslan, Zeynep Alkış".

Yedek üyeler:

"Derya Bakbak, Mustafa Kurt, Osman Boyraz, Tülin Erkal Kara, Yıldız Seferinoğlu, Fevai Arslan, Nurdan Şanlı, Murat Yıldırım, Ahmet İnal, Mahmut Gürcan, Hatice Dudu Özkal, Murteza Zengin, Hülya Nergis, Hüseyin Üzülmez, Hacı Ahmet Özdemir, Ceyda Bölünmez Çankırı, Mustafa Hilmi Dülger, Emrullah Gür, Ahmet İzi, Salih Çağdaş, Mustafa Demir, İshak Gazel, Bünyamin Demir, M. Atilla Kaya, Ahmet Kılıç".

Merkez Disiplin Kurulu:

Asil üyeler:

"Ali Özkaya, Ayhan Sefer Üstün, Bülent Gedikli, Emin Haberdar, Kerem Ali Sürekli, Metin Doğan, Murat Göktürk, Övünç Özkan, Sabri Öztürk, Serap Yahşi Yaşar, Zelkif Kazdal".

Yedek üyeler:

"Hurşit Yıldırım, Mustafa Bilici, Oya Eronat, Salih Cora, Salih Çetinkaya".

Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu:

Asil üyeler:

"Aziz Babuşçu, Vedat Bilgin, Nevzat Pakdil".

Yedek üyeler:

"Tahir Öztürk, Figen Şaştım".

Siyasi Erdem ve Etik Kurulu:

Asil üyeler:

"Ahmet Cemil Tunç, Selçuk Özdağ, Mehmet Erdem, Güldal Akşit, A. Yüksel Kavuştu".

Yedek üyeler:

"Halide İncekara, Zeki Aygün".

23 İSİM LİSTE DIŞI

Bir önceki 50 kişilik MKYK'dan yaklaşık 23 isim listede yer almadı.

Önceki MKYK'da yer alıp yeni listeye giremeyenler şöyle;

Mahmut Atilla Kaya, Ayhan Sefer Üstün, Ahmet Kılıç, Aziz Babuşçu, Bülent Gedikli, Cemil Çiçek, Fatma Betül Sayan Kaya, Mehmet Ali Şahin, Mehmet Özhaseki, Metin Doğan, Mevlüt Çavuşoğlu, Naci Ağbal, Yalçın Akdoğan, Nihat Zeybekçi, Numan Kurtulmuş, Ömer Çelik, Recep Akdağ, Selçuk Özdağ, Süleyman Soylu, Faruk Çelik, Doğan Kubat, Mehmet Erdem, Zeki Aygün , Selçuk Öztürk, Mehmet Babaoğlu.

YENİ MKYK PAZARTESİ TOPLANIYOR..

MKYK Pazartesi günü Genel Başkan Binali Yıldırım başkanlığında ilk toplantısını yapacak.  Parti genel merkezinde düzenlenecek toplantının saat 13.00'de başlaması planlanıyor. Toplantıda Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerinin belirlenmesi bekleniyor.

malatyahaber.com- iha- A.A.

MKYK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • malatyalı (7 yıl önce)
    çalık için medya gündem oluşturdu bakanlık için ama olamadı medyanın çabası boşa giti yazık oldu emeklerine malatya menfaiti için medya böyle gündem oluşturmazdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Malatya'mızın yağcıları. M.V. mizin MKYK da olması ve Bakan olması bizim için gurur kaynağı övüncümüz ama Resmi kurumlarda ki bir Müdüre resmi ve kanuni bir iş yaptıramıyoruz. Hele de Kuluncak ilçe Milli Eğitim Müdürü adam ben kimseyi tanımam, M.V. ve Bakan kim oluyor ben bildiğimi yaparım istediğiniz yere gidin diyor. Yaptığı iş kanunlar çerçevesinde olsa amenna, Adam naklen atanmış öğretmene kendi okulunda idarecilik vermiyor, başka bir köy okulundaki idareciye merkezdeki okulda da idarecilik veriyor. amacı ne, bunun için Akp yönetim ve M.vekillerine ulaşmaya çalıştık ama partili değilseniz veya sizi tanımıyorsak bir şey yapamayız diyor. Yani bu topraklarda yaşıyorsak bu ülkenin vatandaşı isek. Ayrımcılık niye??? Bunlar küçük basit örnekler. Sonuç önce kendinizi, sonra partinizi ondan sonrada ülkemizi düzeltin. Sondan başlarsanız dona kalırsınız......
    0
    0
    Yanıtla
  • ceylan (7 yıl önce)
    malatyanın 6 vekili var. hadi veli ağbabayı geç 5. çok değil 2 tane daha öznur çalık olsa malatya istanbul olur. nereden nereye gelmiş memleketim. malatya ile gurur duyuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • kasım (7 yıl önce)
    malatya ak parti döneminde sınıf üstüne sınıf atladıysa bunda en büyük pay şüphesiz öznur ablamızdadır. köhne bir şehirden tam bir büyükşehir olduk. ve gelenler hayran kalıyorlar ilimize. öznur hanım sürekli ak parti yönetimi ile meşgul olmasına rağmen canla başla malatya için çalışıyor. belediye başkanlarına sorun. yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (7 yıl önce)
    Aynen serkan beye katılıyorum.hiç mi başka vekil yok malatya da mkyk yı hak eden. Biz vatandaş olarak gümrük bakanimiza bile telefonda acil ise ulaşıyoruz. Fakat öznur hanım telefonumuza bile cevap vermiyo.vatandaşlara sırtını dönenleri biz istemiyoruz. Sayın bakanımız Bülent beyi ise tekrardan kabinede görmek istiyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya 44 (7 yıl önce)
    akp kapanana kadar vekılımız MKYK da,,,.demekkı başarılı ,,,,bulmasalar,, hangı genel başkan secılse seçilsin .buda MKYK da,, bu malatyamızın başarısı,,vekilin başarısı.demek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Her Başkana nasıl yakın oluyor anlmş Değilim hiçmi taraf tutmaz bi insan Bunda bi iş varda çözemedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaan (7 yıl önce)
    Öznur hanım, 6.'kez AKP'nin MKYK Listesine girmişse bu büyük bir başarıdır. Tebrik etmek lazım. Tebrikler öznur hanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • mücahit (7 yıl önce)
    sırada aysun hocam var daha durun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sermet (7 yıl önce)
    Yine tam isabet olmus. Oznur calik. Allah malatyama yardim etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    BAKAN İSTİYORUZ. EĞER BAKAN ÇIKARAMAZ İSEK MALATYA NIN DURUMU İYİ OLMAZ. BİNALİ YILDIRIM BAKANLIĞI DÖNEMİNDE BÖLGENİN YATIRIMLARINI ERZİNCAN A YÖNLENDİRİLMİŞ VE BİR ÇOK HİZMETTE MALATYA MAHRUM KALMIŞTIR. MESELA HIZLI TREN VB.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (7 yıl önce)
    yazık günah yemin ederim artık partiden soğuyoruz
    0
    0
    Yanıtla