SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'a Fahri Doktora

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:42:28
Çalık'a Fahri Doktora
A- A+ PAYLAŞ

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Malatyalı iş adamı Ahmet Çalık'a, "Fahri Doktora" unvanı verildi. Törene Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’in de katıldığı bildirildi. 

İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk’un da enerji, telekomünikasyon ve finans sektöründeki en büyük yatırımcı gruplarından biri olan Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan hemşerimiz Ahmet Çalık'a, Arnavutluk'taki Tiran Üniversitesi, "Yaptığı yatırımlarla Arnavutluk ekonomisine ve halkının refahına yaptığı katkılar" nedeniyle "Fahri Doktora" unvanı verdi. Tiran Üniversitesinde düzenlenen törende hemşerimiz Ahmet Çalık’a 'Fahri Doktora' belgesini Rektör Prof. Dhori Kule takdim etti. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik de katıldı.

Ahmet Çalık'a “Fahri Doktora” verilmesi münasebetiyle Tiran Üniversitesinde düzenlenen törene Arnavutluk Hükümetini temsilen Milli Eğitim ve Spor Bakanı Lindita Nikolla, Ekonomi Bakan Yardımcısı Brunilda Paskali, Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Hidayet Bayraktar, Tiran Üniversitesi Rektörü Prof. Dhori Kule, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Arnavutluk'taki bazı üniversitelerin rektörleri, Tiran Üniversitesi öğretim üyeleri, Çalık Holding'in Arnavutluk ve Kosova'da telekomünikasyon, finans ve enerji alanlarında faaliyet gösteren şirketlerinin yöneticileri ile Arnavut ve Türk medya mensupları katıldı” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız